2013, anul Chemtraders pentru franciza Premio în Bucureşti

business18

Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Chemtraders S.R.L., au introdus astăzi în lanţul de franciză Premio un nou centru de profil în Bucureşti. Premio Chemtraders oferă o platformă extinsă de service şi retail cu anvelope, beneficiind atât de avantajele conceptului Premio de la Goodyear, cât şi de logistica şi expertiza unei mici reţele de distribuţie cu puncte de lucru în Bucureşti, Popeşti Leordeni, Boldeşti Scăieni, Constanţa sau Craiova. Odată cu introducerea sa oficială pe piaţa locală de profil sub marca Premio, Premio Chemtraders devine cel de-al patrulea magazin-service Premio din Bucureşti şi primul din portofoliul partenerului local.

Partener al Goodyear Dunlop Tires România din 1998, societatea comercială specializată în importul şi distribuţia de avelope, jante, camere de aer şi echipament specializat pentru service roţi, SC Chemtraders SRL devine oficial partener francizat Premio. Intrarea în franciza Premio a însemnat pentru Chemtraders şi creşterea cu 25% a numărului de angajaţi şi deschide perspectiva unor noi investiţii sub marca Premio ale acestei societăţi.PREMIO Chemtraders este primul centru Premio din portofoliul partenerului nostru local, al patrulea din Bucureşti şi al 33-lea centru Premio din reţeaua de franciză de la Goodyear din România.

Programul european de franciză Premio de la Goodyear a fost introdus pe piaţa locală în al doilea trimestru al anului 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investiţii pe piaţa internă de profil. Până în prezent, reţeaua locală de franciză Premio de la Goodyear înregistrează o valoare a investiţiei iniţiale cumulate de peste 12,8 milioane de euro şi continuă să se extindă cu noi centre de profil peste tot în ţară.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0