În 2017, TransferGo a tranzacționat peste 677 milioane de euro între 46 de țări

În 2017, TransferGo a tranzacționat peste 677 milioane de euro între 46 de țări

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, anunţă că a facilitatat, în 2017, transferuri în valoare totală de peste 677 milioane de euro între 46 de țări la nivel global. Românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 57 milioane de euro, o creștere cu peste 60 de procente față de 2016.

În 2017, TransferGo și-a extins portofoliul, serviciile companiei devenind disponibile în peste 46 de țări la nivel mondial. Compania se așteaptă ca, până la jumătatea anului 2018, să depășească un volum tranzacțional de peste 800 milioane de euro.

Comunitățile de români din Europa au efectuat lunar peste 11.000 transferuri în 2017, o creștere de 40% față de anul anterior. Valoarea medie a fiecărei tranzacții a fost de peste 420 de euro, 55% din totalul tranzacțiilor fiind efectuate prin intermediul aplicației.

Suntem încântați să încheiem al cincilea an al TransferGo cu rezultate extraordinare și le suntem recunoscători tuturor celor care au ales TransferGo ca partener de încredere anul trecut. În 2017, am înregistrat o creștere a numărului de clienți cu peste 60 de procente față de anul trecut, dovadă a promisiunii noastre de a facilita cele mai rapide și avantajoase transferuri online. TransferGo este acum disponibil în 46 de țări și plănuim o extindere a rețelei noastre în 2018.”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

TransferGo oferă servicii rapide și la costuri mici, atât personelor fizice, cât și companiilor. Serviciul online a câștigat încrederea a peste 400.000 de consumatori, ajungând la 2 milioane de transferuri internaționale între 46 de țări. Clienții TransferGo au reușit astfel să economisească un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în anul 2012, în UK, iar sediul central se află în prezent în Londra, Marea Britanie.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel international, rapid și la costuri mici, între 46 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, consumatorii pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out. Pe scurt, expeditorul face o tranzacție locală în contul bancar TransferGo din aceeași țară, iar compania plătește local în contul bancar al țarii de destinație.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0