„Am copilărit împreună până la majorat!“

iosif-pop

Iosif Pop, iniţiatorul şi fondatorul Băncii Transilvania

 

Este o ocazie deosebită pentru mine să felicit, la vârsta majoratului, cea mai dedicată publicaţie a mediului bancar românesc.

Şi am un motiv special de mulţumire pentru că la prezentarea proiectului, în Asociaţia Română a Băncilor, am avut un cuvânt de susţinere şi un vot de încredere.

Curajul şi viziunea domnilor Mihai Săndoiu şi regretatului Florin Petria, în lansarea celei mai dedicate şi specializate reviste bancare, le salut o dată în plus.

Revista, prin conţinutul şi ţinuta editorială, a ridicat pas cu pas standardul bancar din România, a încurajat competiţia onestă şi a permis formarea unei echipe de ziarişti bancari valoroşi.

Evenimentele organizate în decursul anilor au facilitat dezbateri şi soluţii în raporturile de lucru dintre băncile comerciale, între acestea şi Banca Naţională a României sau cu organismele financiare naţionale şi internaţionale. Piaţa Financiară şi Finmedia se suprapun cu copilăria şi pubertatea sistemului bancar de la noi, cu economia de piaţă redobândită în condiţii extrem de dificile.

Mă bucur nespus de reuşita şi perenitatea revistei şi le doresc celor aniversaţi să fie convinşi că vor răzbi şi în viitor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0