Roedl & Partner Audit a lansat un proiect POSDRU dedicat studenților

student-group

Roedl & Partner Audit a lansat proiectul “Fiecare student are nevoie de Practică, Remarcare, Organizare, Evoluție, Direcție, Lansare – pRoedl”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeşte în oameni!”.

 

Proiectul este derulat de S.C. Roedl & Partner Audit S.R.L. (companie multinațională de servicii financiare), în calitate de manager de proiect, în parteneriat cu Uniunea Studenților din România, Universitatea Româno – Americană, S.C. Roedl & Partner Outsourcing S.R.L. şi Catalyst Recruitment Solutions.

 

Proiectul îşi propune ca, pe parcursul a 18 luni, în perioada 29.04.2014 – 29.10.2015, să faciliteze accesul la servicii specializate de orientare şi consiliere profesională pentru un grup țintă de 500 de studenți din instituții de învățământ superior din Bucureşti-Ilfov şi să susțină dezvoltarea de competențe practice pentru 200 de studenți selectați din grupul țintă, prin participarea lor la stagii de practică organizate de către cele două companii multinaționale Roedl & Partner, sub îndrumarea unor tutori experți. După parcurgerea acestor etape, cei mai buni 30 de studenți vor fi sprijiniți concret în obținerea unui loc de muncă adecvat aptitudinilor şi pregătirii lor profesionale.

 

În final, experiența pozitivă acumulată prin derularea proiectului va fi diseminată gratuit prin publicarea unui “Ghid de bune practici” pe pagina web a proiectului: www.proedl.ro.

 

”Există o fluctuație foarte mare de personal și mulți oameni care vin și cer un loc de muncă spunând că nu știu să facă nimic, dar că sunt dispuși să învețe. Este foarte importantă consilierea profesională pentru că majoritatea oamenilor se trezesc după vârsta de 30 de ani că nu sunt mulțumiți cu ceea ce fac”, a declarat Anca Sucală – Managing Partner – Rödl & Partner România, Manager proiect.

 

Potrivit acesteia, stagiul de practică durează 3 săptămâni și este plătit cu 250 de lei. Cei mai buni 30 de studenți vor primi însă un premiu suplimentar și garanția găsirii unui loc de muncă în cadrul Roedl & Partner Audit, Roedl & Partner Outsourcing, sau la alți 10 parteneri.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0