Volksbank România a schimbat structura conducerii executive

piatabancara

Volksbank România a schimbat structura conducerii executive pentru a răspunde mai bine noilor cerințe de creștere. Noile schimbări accentuează atenția acordată activității comerciale si culturii riscului, prin crearea unor resorturi noi, dedicate următoarelor 3 activități: Resort Business Persoane Juridice, Resort Business Retail şi Resort Risc.

 

Bogdan Neacșu, 35 de ani, are o experienţă de peste 10 ani în domeniul bancar, dintre care ultimii cinci ani în managementul şi guvernanţa riscului. În calitate de Vicepreședinte al Volksbank, Neacșu va coordona operaţiunile Resortului de Business Persoane Juridice. Noul Resort va iniția și va menține relația de business cu clienții corporate și IMM.

 

Dan Sandu a fost numit in funcţia de Vicepreşedinte responsabil pentru Resortul de Business Retail. Dan Sandu, 45 de ani, are o experienţă de peste 22 de ani în sistemul bancar, în ultimii 10 ani ocupând funcții de top management în cadrul unor bănci ca: Citibank, Millennium Bank și Nexte Bank.

 

Alexander Tscherteu, 39 de ani, are o experiență de peste 15 ani în sectorul bancar și consultanță. Și-a început cariera la Austria Creditanstalt – BACA (în prezent Unicredit Austria) şi în perioada 2001-2006, Tscherteu a făcut parte din departamentul de examinare al Băncii Naționale a Austriei, în calitate de auditor. Începând cu 2008, el s-a alăturat Grupului Volksbank, în cadrul căruia a condus departamentul de risc la nivel de grup.

 

Fondată în anul 2000, Volksbank România este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 190.000 de clienţi, fiind una dintre cele mai importante 10 bănci de pepiaţa locală, cu active de 3.1 miliarde Euro (Decembrie, 2013).

 

Banca are 135 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale ţării. Ca bancă universală, Volksbank oferăastăzi o gamă completă de produse şi servicii, destinate tuturor categoriilor de clienţi: personae fizice, companii mici şi mijlocii şi corporaţii mari. Volksbank îşi propune să ofere produse financiare competitive şi consiliere clienţilor săi, acţionând ca un partner de încredere al acestora.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0