Computer tomograf pentru Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

business

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a prezentat, în cadrul unei întâlniri la care au participat parteneri ai campaniei si reprezentanți mass-media, rezultatul campaniei „Mi-e poftă să fac bine” – achiziționarea unui tomograf pentru Spitalul de copii Grigore Alexandrescu.

 

Demarată în anul 2012, campania a avut drept obiectiv achiziţionarea unui computer tomograf necesar diagnosticării anuale a peste 3.000 de pacienţi ai spitalului și îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament. Echipamentul este unul din puținele echipamente profesionale folosite în cadrul unui spital de stat și cu ajutorul acestuia vor putea fi diagnosticați până la 8-10 pacienți pe zi.

“Alături de angajații noștri, de consumatori, persoane publice și parteneri am reușit să strângem suma necesară pentru achiziția acestui echipament profesional. Este meritul tuturor celor care au avut încrederea că vom duce la bun sfârșit acest proiect atât de necesar pentru mii de copii”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

“Fundaţia Ronald McDonald a fost mereu alături de spitalului Grigore Alexandrescu, contribuind la dezvoltarea sectorului de imagistică specială a instituției noastre. Ne bucurăm că această campanie și-a atins obiectivul. Am reușit să achiziționăm computerul tomograf care va juca un rol esențial în diagnosticarea pacienților noștri”, a spus Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0