Advisority – inovaţie prin tehnologie

Advisority – inovaţie prin tehnologie

Construită pe o fundație puternică de cunoștințe și pe dorința de a contribui la dezvoltarea tehnologică a societății românești și nu numai, Advisority combină ultimele trenduri digitale cu viziunile clienților si partenerilor săi. Compania s-a remarcat de-a lungul timpului prin abilitatea sa de a susține firme din diverse sectoare in drumul lor spre a-și atinge obiectivele operaționale în cel mai eficient mod posibil.

Advisority activează atât pe teritorul României, în București, Craiova și Pitesti, cât și în Anglia și Statele Unite, făcând demersuri în vederea dezvoltării unor noi ramuri ale companiei în Germania și Austria.

Cu un portofoliu impresionant pentru  doar 3 ani de la fondare, compania și-a aliniat toate eforturile pentru îndeplinirea misiunii cu care a pornit la drum, cea de a folosi evoluția constantă a tehnologiei pentru a crea un viitor mai bun. În acest sens, bazându-se pe un staff experimentat și gata mereu de a oferi soluții eficiente, Advisority caută să satisfacă nevoile pieței în vederea digitalizării, automatizării proceselor de business atăt prin construirea unor sisteme de comunicare automate cât și prin robotizare (RPA). Astfel de demersuri susțin clienții companiei în vederea eliminării eforutilor de procesare a datelor  și a le eficientiza  cea mai importantă resursă: timpul pentru creație, inovație și dezvoltare.

Pentru a veni în folosul clienților cu servicii de actualitate, firma valorifică experiența angajaților săi și în scopul monetizării datelor. Modurile de implementare ale serviciilor variază în funcție de nevoile acestora, implicând metodologii de tip Agile sau Scrum. De asemenea, una dintre soluțiile în dezvoltare ale Advisority este Au2IT, soluție în urma căreia datele din documente precum pașapoarte, cărți de identitate, facturi, sunt extrase si interpretate în mod automat în sisteme IT.

Advisority și FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru serviciile financiare, sunt parteneri într-un proiect de transformare digitală a sectorului financiar – și nu numai.

Pe lângă zona bancară, compania are colaboratori precum GT Motive în vederea dezvoltării unei platforme configurabile prin care clienţii acestora vor avea parte de o experiență complet personalizată, iar procesul de configurare va fi redus de la câteva luni la câteva zile.

Fiind mereu atenți la progresul tehnologic, echipa Advisority își propune monitorizarea mediului economic și tehnologic, fiind pregătiți să se aventureze spre noi arii de expertiză. Creșterea constantă a companiei vine ca rezultat al efortului de a oferi un catalog de servicii din ce în ce mai vast clienților față de care s-au angajat să îi poarte spre un mâine mai bun, mai eficient și mai responsabil.

“Pe lângă investițiile în domeniul tehnologic,  Advisority investeste in viitorul României prin inițiative educationale. Advisority a început acest demers prin susținerea fundației Upper Education care finanteaza copii cu performanțe în educație, prin facilitarea participării la programe de învățare online. Obiectivul Advisority este acela de a sprijini organizațiile în procesul digitalizării prin soluții concrete și specifice fiecărui sector. În ultimii ani am investit atât în acumularea de know-how, cât și în dezvoltarea de soluții la cheie, ceea ce ne-a permis să accelerăm digitalizarea și automatizarea proceselor de business.

La rândul nostru, am trecut printr-o transformare organizațională ca urmare a creșterii permanente, dar și pentru a susține dezvoltarea ulterioară a companiei. Obiectivul pentru 2021 constă în deschiderea a două centre de servicii noi si un număr de 200 de angajați“, a declarat Toni Călugăru, Executive Advisor in cadrul Advisority.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0