AgroConcept inaugurează sediul central al companiei şi anunţă un nou parteneriat strategic

AgroConcept inaugurează sediul central al companiei şi anunţă un nou parteneriat strategic

AgroConcept3AgroConcept, importatorul şi distribuitorul exclusiv New Holland Agriculture în România îşi consolidează poziţionarea ca partener de încredere al fermierilor români şi inaugurează sediul central din Şindriliţa, pentru a fi mai aproape de partenerii săi.

La 6 luni de la semnarea parteneriatului de distribuţie exclusivă a produselor New Holland Agriculture, AgroConcept anunţă progrese importante în îndeplinirea obiectivului de a deveni unul dintre cei mai importanţi jucători din industria agricolă locală. Astfel, compania a pus bazele unei echipe profesioniste de consultanţi de vânzări şi asistenţă post-vânzare şi a deschis şase puncte regionale de vânzare şi service deja operaţionale în Călăraşi, Giurgiu, Timişoara, Craiova, Constanţa şi sediul central inaugurat în Şindriliţa astăzi.

Sediul central din Şindriliţa reprezintă un centru integrat pentru vânzări/service/piese de schimb, sediul administrativ, locul unde se vor desfăşura periodic training-uri special dedicate echipelor de vânzări şi service. De asemenea, aici va fi gestionat şi stocul central de piese de schimb.

AgroConcept devine distribuitor exclusiv al produselor Kvenerland în România.

Parteneriatul exclusiv încheiat cu producătorul global de utilaje agricole Kverneland este un pas important al strategiei de dezvoltare a companiei ce are menirea de a aduce mai aproape de fermierii români toate mijloacele necesare care îi vor ajuta să dezvolte piața agricolă din România, având la îndemână cele mai noi și eficiente produse.

“Suntem mândri că într-un timp atât de scurt am reuşit realizări atât de importante şi ne bucură reacţiile pozitive pe care le-am primit până acum din piaţă. Ambiţia noastră de a deveni unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţă este mai uşor de realizat având în portofoliu un brand de încredere şi apreciat cum este New Holland. Cu siguranţă, parteneriatul exclusiv cu Kverneland ne va face misiunea şi mai uşoară. Ne onorează încrederea clienţilor noştri şi le promitem că vom continua să le fim un partener pe care se pot baza zi de zi”, a declarat Heinrich Stein – Preşedinte al Consiliului de Administraţie AgroConcept.

“Suntem convinşi că AgroConcept va fi un partener redutabil pentru Kverneland şi pentru sectorul agricol din România pe viitor. Ne bucurăm că ne-am unit forţele cu o organizaţie puternică de care suntem apropiaţi ca misiune şi valori. Împreună vom face o echipă puternică care va fi alături de comunitatea de fermieri români”, a declarat Arild Gjerde – Executive Vice President Kverneland.

AgroConcept a intrat în 2016 pe piaţa agricolă din România poziţionându-se ca partener al fermierilor locali.

AgroConcept2

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0