Alina Andreescu este noul Director General al BRD Pensii

Alina Andreescu este noul Director General al BRD Pensii

Alina Andreescu a fost autorizată în funcţia de Director General al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. (BRD Pensii) începând cu 15 februarie.
Ea o înlocuieşte pe Rozaura Stănescu, care s-a retras de curând din activitatea profesională și s-a dedicat planurilor personale.
Noul Director General al BRD Pensii are o experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar. S-a alăturat BRD Pensii cu 10 ani în urmă. Orientarea spre rezultate, calitatea și eficiența activității desfășurate, alături de rolurile profesionale variate asumate cu succes au propulsat-o spre poziții de management începând cu anul 2009.
Anterior poziției actuale, Alina Andreescu a fost Director Executiv al BRD Pensii în perioada mai 2014 – februarie 2019. Din acest rol a condus proiecte inovatoare în zona de operațiuni și avut rezultate excelente în inițiative de management al riscului.
“Este o reală oportunitate să mă implic în luarea deciziilor pentru a aduce valoare celor peste 440.000 de participanți care vor beneficia de pensii private oferite de BRD Pensii. Voi continua să dezvolt strategia companiei și sunt onorată să coordonez o echipă de profesioniști”.
Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Alina Andreescu a urmat programe de management în cadrul Grupului Société Générale Insurance.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats