Alpha Bank acordă primul credit în programul „PRIMA MAŞINĂ” 2016

Alpha Bank acordă primul credit în programul „PRIMA MAŞINĂ” 2016

Dacia-Sandero-Programul-Prima-Masina-2014Alpha Bank România continuă Programul Prima Mașină și acordă primul credit în cadrul noului plafon. In al doilea an al Programului, Produsul Prima Masină de la Alpha Bank vine cu un nou beneficiu pentru clienți: posibilitatea utilizării tichetelor din Programul de stimulare a reînnoirii parcului auto (RABLA) ca avans la credit.
Clienţii care aleg programul Prima Mașină au posibilitatea de a achiziţiona un autovehicul nou, în valoare de maximum 60.000 lei (preţ cu TVA). Creditul este disponibil în lei şi se acordă pe o perioadă de maximum 5 ani, iar avansul solicitat este de minimum 5% din valoarea autovehiculului.
Clienţii pot afla pe loc, în unităţile băncii, suma pe care o pot accesa în baza acordului de interogare cu ANAF (pentru clienții cu venituri din salarii). Răspunsul din partea băncii cu privire la aprobarea cererii de credit în cadrul Programului Prima Maşină este obţinut în 24 de ore de la momentul depunerii documentaţiei complete. Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.
În plus, prin intermediul partenerilor săi tradiţionali în domeniul asigurărilor, Alpha Bank oferă clienţilor posibilitatea de a încheia o asigurare CASCO în condiţii foarte avantajoase, încheierea unei asigurări de acest tip pentru autovehicul, pe toată perioada creditului, fiind necesară în cadrul acestui Program.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0