Gala Avocati de TOP 2017

Gala Avocati de TOP 2017

În anul 2008, după lansarea în premieră a publicaţiei AVOCAŢI DE TOP, FINMEDIA a pus în lumină şi i-a aplaudat la scenă deschisă tocmai pe cei despre care revista reuşea să-i prezinte publicului larg şi companiilor din ce în ce mai interesate de consultanţă juridică de bună calitate. De aceea, în toamna lui 2012, FINMEDIA a scos pe piaţă, tot în premieră, o nouă publicaţie relevantă în domeniul avocaturii de business: indexul anual AVOCAŢI EXPERŢI, un Who's Who al avocaţilor de business din România.

Gala din acest an dedicată avocaţilor de top din România, va premia avocaţii cu cea mai importantă expertiză şi notorietate, care au obţinut rezultate şi performanţe în anul care a trecut, în domeniile cele mai importante ale avocaturii de business. În deschiderea Galei va avea loc o interesantă dezbatere pe teme actuale din domeniul dreptului penal, o disciplină din ce în ce mai prezentă în avocatura de afaceri.

FINMEDIA are onoarea de a vă invita să luaţi parte la acest eveniment, în compania unor distinşi participanţi, reprezentanţi de top ai pieţei de avocatură de business, reprezentanţi ai celor mai semnificativi clienţi (instituţii publice şi private), conducerea unor importante companii de pe piaţă, brand manageri, consilieri, experţi, specialişti din domeniul juridic, analişti economici, finanţatori, firme de consultanţă, precum şi reprezentanţi mass-media.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats