Bitdefender o numește pe americanca Monika Goldberg vicepreședinte pentru corporate marketing

Bitdefender o numește pe americanca Monika Goldberg vicepreședinte pentru corporate marketing

Bitdefender anunță numirea Monikăi Goldberg (foto) – un manager cu mai mult de 20 ani de experiență în industria de securitate IT – la conducerea departamentului global de corporate marketing. Goldberg a ocupat poziții cheie în rândul unor companii precum McAfee și Cisco și aduce o experiență bogată în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltare de business.

Ea va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei. În următoarele luni, Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, la extinderea notorietății rețelei de threat intelligence și la crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști.

Astăzi, 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înțelege, valorizează și prioritizează protecția și intimitatea clienților săi și iese în evidență prin inovarea consistentă, analize complexe ale amenințărilor informatice și colaborări de lungă durată cu instituțiile de aplicare a legii de pe tot mapamondul”, spune Goldberg.

Monika este un lider de business cu experiență care va avea un rol cheie în sprijinirea strategiei Bitdefender de a-și continua creșterea solidă și de a domina industria de securitate informatică”, spune Bogdan Irina, directorul operațional al Bitdefender.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru piața rezidențială și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 17 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0