Bob De Man, noul CEO al Raiffeisen Leasing

Bob De Man, noul CEO al Raiffeisen Leasing

Felix Daniliuc, Directorul General al Raiffeisen Leasing, şi-a încheiat mandatul la finalul lunii iunie şi va prelua, în calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii şi Sector Public din Divizia Corporaţii a Raiffeisen Bank. „A venit momentul să încep o nouă etapa în viaţa mea profesională”, a spus Felix. El va rămâne în continuare membru în Consiliul de Administraţie al Raiffeisen Leasing România.
Director General al Raiffeisen Leasing România a fost numit începând de astăzi Bob De Man (foto), care a condus echipele Lean, Managementul Proiectelor şi Securitate în Raiffeisen Bank.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei Raiffeisen Leasing, cu dorinţa de a continua ceea ce s-a construit până acum pentru satisfacerea nevoilor clienţilor grupului. Ne vom concentra pe ce putem îmbunătăţi în activitatea de zi cu zi, în contextul actual de creştere economică”, a spus Bob De Man. Felix Daniliuc a adăugat: „Sunt încrezător că echipa valoroasă de la Raiffeisen Leasing şi experienţa profesională bogată a lui Bob vor menţine şi vor dezvolta parteneriatul de încredere pe care l-am construit cu clienţii noştri”.
Felix este un bancher cu o experinta de peste 25 de ani, iar jumătate dintre ei i-a petrecut în echipa Raiffeisen. Timp de patru ani a coordonat regiunea de retail Bucureşti şi echipa de vânzări directe a Raiffeisen Bank, iar din anul 2009 a devenit director general al Raiffeisen Leasing România.
Bob s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank în urmă cu şapte ani, ca Director de Process Management şi Organizare, în paralel a creat şi a coordonat echipa Lean, iar în ultimii doi ani a preluat şi echipa de Managementul Proiectelor.
Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt, în principal, persoane juridice, de la IMM la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi. Compania are reprezentare naţională, fiind prezenţa în 15 mari oraşe din România. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanţare complete, acestea fiind accesibile prin toate agenţiile Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing a încheiat anul trecut cu un volum al finanţărilor de 115 mil. euro, în creştere faţă de 2015. Profitul s-a situat la valoarea de 5,2 mil. Euro. Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0