Cardul de credit de la Raiffeisen Bank poate fi obţinut şi online

Cardul de credit de la Raiffeisen Bank poate fi obţinut şi online

Raiffeisen Bank a introdus o nouă funcţionalitate pentru clienţii băncii care au serviciul Raiffeisen Online (Internet Banking) – aplicaţia online pentru un card de credit. Utilizatorii Raiffeisen Online care nu deţin încă un card de credit şi sunt eligibili (cetăţeni români, vârstă etc) pot să aplice direct, online, pentru un card de cumpărături.

“Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este că cei care doresc un card de credit pot să aplice de oriunde şi oricând, iar tot procesul de emitere se desfăşoară în mediul digital, rapid şi comod” spune Gabriel Chenescu (foto), manager card de credit la Raiffeisen Bank. Ridicarea cardului de credit în format fizic, cu PIN-ul aferent va avea loc într-o agenţie Raiffeisen Bank aleasă de client. Printr-un SMS, deţinătorul cardului de credit emis online va fi informat când poate să îl ridice.

Raiffeisen Bank este lider pe piaţa cardurilor de credit în România, cu peste 450.000 de carduri de credit emise şi utilizate de clienţi zi cu zi, preponderant la cumpărături. Astfel, în primele 6 luni ale acestui an, volumul tranzacţiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% faţă de primele 6 luni ale anului trecut, iar valoarea cumpărăturilor efectuate în rate fără dobânda cu peste 20%.

Cardul de credit Raiffeisen Bank are dobânda 0 pentru 56 de zile, dacă sumele de pe card sunt utilizate la comercianţi, programul “Multishop – rate fără dobândă” la sute de parteneri din toată ţara, asigurare de călătorie gratuită în ţară şi în străinătate, precum şi multe alte avantaje.

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top care deserveşte aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 IMM şi 5.600 de companii. Reţeaua băncii în România numără 466 de unităţi, peste 1.200 de ATM-uri, aproximativ 18.000 de EPOS şi 164 de MFM (automate multifuncţionale).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0