CEC Bank emite carduri Visa contactless

CEC Bank emite carduri Visa contactless

CEC Bank extinde gamă de produse şi servicii bancare dedicate clienţilor persoane fizice prin lansarea următoarelor produse card contactless: Cardul de debit Visa Classic, Cardul de debit Visa Classic pentru adolescenţi, Cardul de credit Visa Platinum. Totodată, banca anunţa migrarea portofoliului de carduri Visa Business la tehnologia contactless.
Cardul de debit Visa Classic pentru adolescenţi este destinat persoanelor fizice minore (14-18 ani) şi beneficiază de costuri reduse cu 25% faţă de cele standard practicate de bancă. Cardul poate fi achizionat şi împreună cu Internet Banking sau Internet Banking şi Mobile Banking, în cadrul unor pachete dedicate, la preţuri de 3,90 lei/lună, respectiv 4,4 lei/lună în cazul ambelor servicii.
Prin Cardul de credit Visa Platinum se poate accesa o limită maximă de credit de 100.000 lei. Printre beneficiile asociate acestui card se număra următoarele: pachet complet de asigurări de călătorie în străinătate, asistenta de urgenţă în străinătate, acces în saloanele Business Class din Aeroportul Internaţional Henri Coandă, acces în peste 800 de saloane Business din aeroporturi internaţionale etc.
„Prin lansarea cardurilor contactless sub sigla Visa, CEC Bank continua încurajarea noilor tehnologii şi susţine astfel dezvoltarea tranzacţiilor de plată electronice, oferind noi soluţii de plată adresate unor segmente diferite de clienţi”, a declarat Radu Graţian Gheţea, Preşedinte – Director General CEC Bank.
„Prin cardul de credit Visa Platinum, clienţii CEC Bank pot accesa atât o limită de credit generoasă, cât şi o serie de beneficii ataşate cardului, servicii utile, dar şi exclusiviste, în ţară şi străinătate, precum accesul la diverse servicii de Concierge – rezervări de bilete la evenimente, rezervări la restaurante, servicii de mutare şi relocare inclusiv servicii de întreţinere, reparaţii şi securitate a casei”, a declarat Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedinte CEC Bank.
„Parteneriatul cu CEC Bank reprezintă un pas firesc în direcţia dezvoltării plăţilor electronice în România, în condiţiile în care în ultimii ani s-au conturat două tendinţe clare: preferinţa consumatorilor pentru plăţile rapide şi sigure oferite de tehnologia contactless, precum şi apetitul în creştere pentru cardurile premium. Plăţile contactless cu carduri Visa au crescut de cinci ori în primul trimestru din acest an, fiind principalul motor al dezvoltării plăţilor electronice, aceste tranzacţii fiind deja posibile la peste două treimi din terminalele POS instalate la comercianţii din România. În acelaşi timp, suma medie cheltuita pe carduri Visa premium este de opt ori mai mare comparativ cu suma medie cheltuita pe alte tipuri de cârduri, iar patru din cinci tranzacţii cu astfel de carduri sunt plăti la comercianţi, un comportament pe care îl încurajăm şi îl răsplătim. Tocmai de aceea Visa a extins constant ofertele şi facilităţile pe segmentul cardurilor premium, care se adresează clienţilor cu venituri ridicate şi aşteptări pe măsură”, a declarat Cătălin Creţu, Director General România, Croaţia, Malta şi Slovenia în cadrul Visa.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0