Clienţii Băncii Transilvania pot beneficia de asigurări de viaţă de la Metropolitan Life ataşate creditelor de consum

Clienţii Băncii Transilvania pot beneficia de asigurări de viaţă de la Metropolitan Life ataşate creditelor de consum

asigurare de viataMetropolitan Life a semnat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania, prin care clienţii băncii pot beneficia de pachete de asigurare de viaţă ataşate creditelor de consum.

“Asocierea Metropolitan Life cu una dintre cele mai dinamice instituţii bancare din România demonstrează, încă o dată, că investim în viitor. Ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de români care pot primi protecţie adecvată nevoilor financiare pe care le au”, declară Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Clienţii Băncii Transilvania care încheie contracte de credit de consum pot beneficia de o asigurare de viaţă Metropolitan Life ataşată creditului. De asemenea, clienţii băncii care deţin conturi de economii pentru copii, KidCONT, pot opta pentru ataşarea unei asigurări de viaţă Dr. Kid cu beneficii pentru sănătatea copilului, iar clienţii care au conturi curente pot opta pentru o asigurare de viaţă cu beneficii în caz de accident.

Asigurarea Metropolitan Life ataşată unui credit de la Banca Transilvania oferă protecţie financiară clientului şi familiei acestuia pentru soldul creditului în cazul unui eveniment fatal determinat de îmbolnăvire sau de accident. În plus, în cazul pierderii involuntare a locului de muncă (pentru angajaţi) sau a unei incapacităţi temporare de muncă (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acoperă ratele de credit pentru o perioadă de maxim 12 luni.

Dr. KID este asigurarea de viaţă cu beneficii pentru sănătatea copiilor, asociată depozitului pentru copii KidCONT de la Banca Transilvania. Asigurarea oferă protecţie financiară 24 de ore din 24 şi acoperă o serie de evenimente nedorite la care cei mici pot fi expuşi: de la fracturi, arsuri, până la spitalizare sau intervenţii chirurgicale. Totodată, Dr.KID oferă protecţie financiară în caz de invaliditate şi diagnosticare cu o afecţiune gravă. Opţional, asigurarea poate fi extinsă şi pentru părintele titular al contractului în cazul decesului acestuia sau a invalidităţii provocate de un accident. Protecţia oferită în cazul unui eveniment nedorit întâmplat părintelui ajunge până la 120.000 lei şi poate reprezenta un ajutor financiar substanţial pentru copil. Suma lunară de plată pentru asigurarea Dr. KID este stabilită în funcţie de pachetul ales şi protecţia oferită, fiind cuprinsă între 48 şi 134 de lei.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1