Clienții Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de bancă

Clienții Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de bancă

De astăzi, clienții persoane juridice ai LIBRA INTERNET BANK pot semna online documentele solicitate de către bancă, prin semnătură electronică pusă la dispoziție gratuit în internet banking.

“Într-o perioadă a digitalizării accelerate și a rapidității, simplificarea modului de lucru cu clienții rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale. Odată cu această facilitate, aducem o nouă îmbunătățire experienței bancare a clienților noștri. Clienții nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor și câștigă, astfel, foarte mult timp pe care îl pot dedica altor scopuri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

Primul client al băncii care a folosit acest serviciu a fost un medic din județul Sibiu, care a utilizat secțiunea dedicată din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finanțării activității curente a cabinetului său medical. Serviciul va fi pus la dispoziția clienților, în mod gradual.

LIBRA INTERNET BANK, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România. Cu o rețea de 54 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovatiei în banking.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0