Dentons aniversează un an de la înființare

Anda Todor_Dentons_Avocati Experti_Oct 2013

Dentons aniversează un an de la înființare, noul brand fiind lansat pe 31 martie 2013, prin unificarea a trei firme foarte puternice: Salans, Fraser Milner Casgrain (FMC) și SNR Denton, informează casa de avocatură Dentons.

Cu ocazia primei aniversări de la crearea firmei internaționale de avocatură Dentons, liderii acesteia afirmă că plasarea clienților în centrul atenției, creșterea strategică și abordarea policentrică au făcut ca primul an al Dentons să fie un succes.

Pe plan local, brandul Dentons s-a integrat rapid în peisajul pieței românești de avocatură. Firma a fost implicată în proiecte de referință pe parcursul acestui an de activitate, printre care se află cea mai mare tranzacție din anul 2013, listarea Romgaz SA. Dentons a acordat consultanță statului român (prin intermediul Departamentului de Energie) cu privire la cea mai mare ofertă publică din România, în urma căreia compania Romgaz a fost listată la Bursa de Valori București (acțiunile sale fiind admise la tranzacționare), iar certificatele sale de depozit globale au fost admise la tranzacționare pe piața principală a Bursei de Valori din Londra.

“Lumea caselor de avocatură a trecut prin schimbări tumultoase de la criza economică din 2008. Dentons a fost creat ca un răspuns la această dinamică și succesul realizat pentru clienții noștri în ultimul an demonstrează că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Joe Andrew, Global Chair al Dentons.

“Construirea noului brand Dentons pe o piață a avocaturii extrem de competitivă a necesitat un efort susținut din partea echipei, dar ne-a adus și foarte multe satisfacții. Avem acum acces la resursele unei rețele extrem de puternice și implicit la clienți pe care nu i-am fi putut câștiga înainte de unificare”, a spus Anda Todor, Managing Partner al Dentons București.

Dentons este o firmă de avocatură globală care s-a înființat în martie 2013 ca rezultat al unificării dintre firma internațională Salans LLP, firma canadiană Fraser Milner Casgrain LLP (FMC) și firma internațională SNR Denton. Dentons are la bază temelia solidă a acestor trei firme extrem de valoroase. Fiecare dintre ele și-a construit o reputație și o clientelă remarcabile,  răspunzând nevoilor locale, regionale și naționale ale unui spectru larg de clienți – persoane fizice; antreprenori; IMM-uri și start-up-uri; guverne locale, regionale și nationale și agenții guvernamentale; corporații medii și mari private și publice, inclusiv entități internaționale și globale.

Clienții Dentons beneficiază acum de serviciile a aproximativ 2.600 de avocați și alți profesioniști în peste 75 de orașe și peste 50 de țări din Africa, Asia Pacific, Canada, Asia Centrală, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și CSI, Marea Britanie si SUA, hotărâți să aducă un suflu inovator în abordarea consultanței legale, oferind clienților soluții de afaceri creative și dinamice.

Salans FMC SNR Denton Europe LLP, cunoscută și ca Dentons Europe, operează din 18 birouri, în 15 țări.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0