Dimana Vlaeva preia conducerea iCredit, unul dintre cele mai mari IFN din România

Dimana Vlaeva preia conducerea iCredit, unul dintre cele mai mari IFN din România

iCredit, unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul IFN în România, anunță numirea Dimanei Vlaeva, în funcția de CEO al companiei, începând cu 1 martie 2019. Dimana îl înlocuieste astfel pe Goran Arsov, care a fost promovat într-un rol la nivel regional.
iCredit România este o instituție financiară nebancară ce oferă împrumuturi în cash pentru circa 62.000 de români. Compania deține un portofoliu în valoare de 32 milioane de Euro și peste 100 de birouri regionale în care lucrează mai mult de 1.600 de specialiști.
Cu o experiență de business de aproape 20 de ani, în domenii variate de la telecomunicații și media la energie și financiar, Dimana a dobândit în această perioadă abilități în dezvoltarea de strategii de business, negocieri, achiziții, marketing, vânzări, management de proiect și leadership.
Înainte de iCredit, Dimana a petrecut ultimii 6 ani creând și dezvoltând subsidiara locală a colectorului de creanțe, top 5 în România, DCA.
“Sosirea mea în echipa locală a iCredit vine ca un pas natural în cariera dezvoltată în ultimii ani în domeniul financiar. Sunt bucuroasă pentru oportunitatea de a conduce o echipa de profesioniști atât de mare și de a contribui la trecerea către o nouă etapă în dezvoltarea companiei în România. Până acum, iCredit s-a concentrat foarte mult pe creștere în România. Urmează o perioadă de consolidare pentru a putea crește din nou. iCredit este o companie cu dorință, voință și capabilitate de dezvoltare rapidă atât în România cât și la nivel regional și mă voi concentra să susținem acest obiectiv în anii următori,” a spus Dimana Vlaeva, noul CEO al iCredit România.
“Sunt bucuros că ne aflăm în această etapă de dezvoltare a companiei noastre în care am ajuns unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul IFN în România. Am înființat subsidiara locală a iCredit acum 8 ani, iar astăzi echipa numără peste 1.600 de colegi. În timp, eu am preluat din ce în ce mai multe responsabilități la nivel regional și am simtit nevoia de a aduce în echipa din România un profesionist care să se concentreze doar pe operațiunile din această țară. România prezintă multe oportunități de business, dar și provocări pe măsură. Sunt sigur că Dimana va fi leaderul de care echipa locală are nevoie și managerul de care compania are nevoie,” a afirmat, la rândul său, Goran Arsov, Director Regional pe zona Balcanilor.
iCredit România face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii nebancare din Europa Centrală și de Est. MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri, de succes, în domeniul creditelor de consum, împrumuturilor pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative. Peste 6.500 de angajați și asociați, prezenți în aproximativ 300 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia, au grijă de clienții companiei.
Înființată în anul 2011 în România, iCredit este acum unul dintre jucătorii de top de pe piața financiară nebancară din România, având peste 100 de sedii și mai multe de 1.600 de angajați. iCredit beneficiază de experiența de 14 ani a MFG și oferă servicii financiare pentru mai mult de 62.000 de clienți. Serviciul de creditare oferit este simplu, convenabil, corect și transparent. Produsele principale sunt iCredit – împrumut rapid, iCredit Premium, iCredit Pensionar și iCredit bilunar. Împrumuturile oferite au sume cuprinse între 500-10.000 RON, iar perioada de rambursare este între 14-100 săptămâni / 6-15 luni în funcție de produs.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats