Fintech Forum 2017

Fintech Forum 2017

Fintech este în prezent unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere din zona tehnologiilor. Este de așteptat ca până în anul 2020, investițiile atrase de companii de tip Fintech să crească la 46 miliarde USD, față de 26 miliarde USD la momentul actual. Datorită gradului ridicat de inovație, soluțiile dezvoltate de companii Fintech din zona centrală și de est a Europei au atras atenția întregului mapamond, generând numeroase dezbateri în piață și fiind tratate cu deosebită atenție.

Finmedia și revista Piața Financiară va dedica o zi acestui tip de business la București, pe 23 mai 2017, în cadrul unui forum interactiv și plin de conținut interesant și de actualitate, facilitînd astfel crearea unei platforme pentru a genera si împârți împreună cu speakerii și participanții acestei conferințe principalele tendințe și dezvoltări rapide ale acestui segment extrem de actual al companiilor Fintech.

Vom miza pe prezența reprezentanților segmentului financiar bancar, investitori, fonduri de investiții, din zona companiilor IT și comunicații, consultanților și avocaților, prezentând totodată și cele mai reprezentative modele de tip start-up Fintech prezente pe piața românească.

Este evident faptul că digitalizarea, progresele tehnologice și modelele de afaceri inovatoare din partea Fintech-urilor vor influența actuala piață a serviciilor. În plus, prin crearea de valoare adăugată, jucătorii tradiționali vor fi provocați să devină mai activi, fiind nevoiți să facă față nevoilor în creștere a clienților moderni.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats