Friedrich Wilhelm Raiffeisen desemnat cel mai bun serviciu de Private Banking din România

Friedrich Wilhelm Raiffeisen desemnat cel mai bun serviciu de Private Banking din România

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank România, a fost desemnată de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din România. Studiul, pe baza căruia se decid premiile, ţine cont de întreaga gamă de servicii oferite – consultanta financiară, acces la instrumente financiare şi servicii conexe.

Divizia de private banking a Raiffeisen Bank are active de peste 1,2 miliarde euro în administrare în România. Serviciile sunt adresate clienţilor cu averi ridicate care accesează consultanta financiară şi beneficiază de soluţii personalizate.

„Această distincţie este pentru noi o confirmare în plus a calităţii serviciilor oferite clienţilor cu averi ridicate, după ce şi în 2017, Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnată „Cel mai bun serviciu de Private Banking din România” de trei dintre cele mai prestigioase publicaţii financiare internaţionale: Euromoney, Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management. Eforturile noastre şi încrederea clienţilor noştri ne-a confirmat de-a lungul timpului ca principalul partener bancar local pentru Private Banking, dacă ne gândim la activele atrase şi administrate. Este o responsabilitate mare pentru noi şi înseamnă o preocupare constantă pentru îmbunătăţirea serviciilor, produselor şi consultantei financiare oferite clienţilor noştri” a spus Andra Ion, director de vânzări, Friedrich Wilhelm Raiffeisen.


Raiffeisen Bank este o bancă universală de top în România şi deserveşte peste 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Reţeaua băncii numără 466 de agenţii, peste 1.100 de ATM-uri, 164 de MFM (automate multifuncţionale) şi aproximativ 18.000 de EPOS-uri.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats