Gorkem Tursucu este noul CEO al TotalSoft

Gorkem Tursucu este noul CEO al TotalSoft

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții software de business, filială deținută integral de către Logo Yazilim A.S. (Logo), anuță că a finalizat procedurile de achiziție și integrare a Architected Business Solutions (ABS), grup specializat în consultanță în managementul afacerilor și cu expertiză solidă în strategie, managementul proceselor de afaceri, tehnologie și outsourcing.

TotalSoft devine o companie cu profil unic în industria autohtonă de IT și soluții de business, consolidându-și portofoliul de servicii și soluții, precum și competențele în consultanță și management de proiect.

În urma fuziunii, acționarii ABS dețin un pachet 20% din acțiunile TotalSoft. Totodată, Gorkem Tursucu (foto), Director General al ABS și Chief Operations Officer în cadrul TotalSoft, devine CEO al TotalSoft, înlocuindu-l pe Onder Eren, care preia poziția de membru în Consiliul de Administrație al companiei.


Cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță, Gorkem Tursucu a fondat și gestionat operațiunile ABS în ultimii 12 ani. Anterior, a deținut poziții de conducere în companii globale precum Arthur Andersen și Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanță în management și corporate finance, în mai multe industrii. Totodată, a gestionat proiecte de îmbunătățire a eficienței proceselor pentru companii globale publice și private, în regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrală și de Est, India și Orientul Mijlociu.

Logo din Turcia a cumpărat pe 2 septembrie 2016 un preț de 30,2 mil. euro pentru pachetul integral de acțiuni al TotalSoft de la fondul grec de investiții Global Finance și managementul companiei. TotalSoft este un furnizor regional de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, și BI, precum și soluții integrate specializate pe principalele industrii, precum leasing, retail, servicii medicale, agricultură, construcții, servicii și altele) din Europa Centrală. În 2017, TotalSoft a realizat o cifră de afaceri de 75 milioane lire turcești (cca. 16 mil. euro), cu o echipă de aproximativ 500 de angajați. Firma are în continuare proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

Logo Yazılım A.Ş (Logo) este cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats