Idea::Bank lansează Idea::WebDepo, platforma pentru depozite online

Idea::Bank lansează Idea::WebDepo, platforma pentru depozite online

Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai mari grupuri financiare poloneze, și-a diversificat canalele online de distributie a produselor și serviciilor oferite persoanelor fizice începând cu luna august 2018.

Cu o abordare axată pe transparență și parteneriat, Idea::Bank vine cu o soluție de tip platformă dedicată produselor de economisire pentru clienți și non-clienți. Idea::WebDepo se distinge prin faptul că este o platformă online dedicată exclusiv depozitelor, prin care o persoana fizică, cetățean român, poate constitui un depozit fără a vizita banca, printr-un transfer dintr-un cont curent deschis la una din băncile din UE.

Avantaje:

  • 100% online: clientul nu trebuie să vină la bancă;

  • avantajos: 3% dobânda anuală pentru depozitele constituite în lei pe o perioadă de 3 luni, pentru sume noi;

  • comisioane ZERO: 0 lei constituire depozit, 0 lei comision administrare, 0 lei comision la retragere la scadenta;

  • simplu: un depozit online care se deschide în 3 pasi simpli, de oriunde există conexiune la internet;

  • în control și timp real: platforma online Idea::WebDepo poate fi accesată la orice oră, toate informațiile importante despre evoluția depozitului regăsindu-se aici (https://ro.idea-bank.ro/persoane-fizice/economii/depozite-bancare).

Diversificarea canalelor de distribuție online reprezintă o linie strategică privind dezvoltarea Idea::Bank. Idea::WebDepo, alături de Calculatorul cu Dorințe, sunt astfel de canale online pentru distribuția exclusivă (necondiționată de deschiderea prealabilă a unui cont curent online), a celor două categorii de produse bancare de bază oferite persoanelor fizice: depozite, respectiv credite.

Noua platformă Idea::WebDepo constituie un pas important în deschiderea ofertei Idea::Bank către persoanele fizice, cetățeni români, cu un cont curent la o bancă de pe teritoriul UE. Comoditatea, dobânda avantajoasă și comisioanele zero reprezintă principalele avantaje care transformă produsul Idea::WebDepo într-o ofertă unică pe piața bancară din România.” a declarat Alin Daniel Fodoroiu (foto), Vicepreședinte Executiv Business, Idea::Bank.

Idea::Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii – internet și digital banking – și diversificarea canalelor alternative de vânzare și postvânzare care să completeze natural prezența teritorială selectivă.

Idea::Bank operează în cele 34 de sucursale la nivel național, făcând parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operațiuni extinse în Europa Centrală și de Est, având expertiză în retail banking și leasing și peste 7.000 de angajați.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats