Intesa Sanpaolo Bank anunță finalul mandatului lui Florin Șandor

Intesa Sanpaolo Bank anunță finalul mandatului lui Florin Șandor

Intesa Sanpaolo, lider în Italia și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa, prin subisidara sa din România, Intesa Sanpaolo Bank, anunță încheierea mandatului de peste patru ani a domnului Florin Șandor, Director General Adjunct și Șef al Diviziei Corporate și IMM, care a ales sa se dedice unor noi proiecte personale și profesionale.

Conducerea Intesa Sanpaolo Bank România își exprimă aprecierea pentru contribuția profesională a domnului Șandor la activitatea Băncii și îi dorește succes în proiectele viitoare.

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Intesa Sanpaolo este lider în Italia pe toate zonele de business (retail, corporate și wealth management). Grupul oferă servicii către 11,9 milioane de clienți, printr-o rețea de peste 4.200 de agenții, distribuite pe toată suprafața Italiei, având cote de piața de peste 12% în majoritatea regiunilor țării.

Intesa Sanpaolo are o prezență internațională strategică, cu aproximativ 1.100 de sucursale și 7,5 milioane de clienți, inclusiv filialele care activează în sectorul bancar comercial în 12 țări din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, și o rețea internațională de specialiști care sprijină clienții corporate în 25 de țări, în special în acele zone în care activează companii italiene SUA, Brazilia, Rusia, India și China.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats