Libra Internet Bank îşi extinde echipa de IT

Libra Internet Bank îşi extinde echipa de IT

Libra Internet Bank anunţă că îşi extinde echipa de IT, având ca obiectiv continuarea în ritm susţinut a dezvoltării tehnologice remarcabile de până acum. Confirmată drept “Cea mai inovatoare bancă din România”, distincţie câştigată la trei dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din 2018, Libra Internet Bank anunţa că a demarat recrutarea a încă nouă specialişti IT, care să se alăture echipelor din Bucureşti şi Craiova.

Instituția de credit caută specialişti IT cu o experienţă de minim 2 ani, pentru poziţiile: Software Developer, Network Administrator şi Technical Expert.

Libra Internet Bank şi-a construit de-a lungul timpului un departament puternic de IT, pregătit să susţină planurile de dezvoltare ale băncii. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate şi aplicaţiile informatice, dezvoltate aproape în totalitate in-house, au generat rezultate remarcabile. Cel mai recent: premiul “Cea mai inovatoare bancă din România” a fost câştigat pentru serviciul de chatbot, dezvoltat in-house, de către echipele IT şi Digital.

Suntem o echipă foarte unită, cu oameni care se dedică 100% în orice proiect pe care îl dezvoltă. O echipă care lucrează cu cele mai noi tehnologii şi în care se încurajează inovaţia, proactivitatea, ideile cât mai originale. Proiectele dezvoltate intern vorbesc foarte mult despre noi, fiind bine primite în piaţă şi recunoascute că cele mai bune şi inovatoare din sistemul bancar. Avem, în acest moment, peste 70 de colegi dedicaţi activităţilor de IT, având misiunea de a îmbunătăţi constant experiența clientului cu serviciile noastre bancare”, declară Alexandru Dionian, Directorul Diviziei IT Libra Internet Bank.

Despre Libra Internet Bank – are active nete de aproape 1 miliard euro şi a realizat anul trecut un profit record, de aproape 13 milioane de euro, în creştere cu 83% față de anul precedent. Recunoscută pentru activitatea de succes dedicată profesiilor liberale, dezvoltatorilor imobiliari şi agribusiness-ului, Libra Internet Bank foloseşte inovaţia şi noile tehnologii pentru a oferi cea mai bună experienta bancară clienţilor săi. Banca are o reţea de 50 de sucursale şi un canal complet de digital banking.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0