Maravela & Asociații devine partenerul român al Change Board Member

Maravela & Asociații devine partenerul român al Change Board Member

Maravela & Asociații este, începând din acest an, contribuitorul exclusiv pentru România al platformei internaționale Change Board Member (CBM), realizând capitolului dedicat normelor și metodologiei schimbării membrilor managementului și consiliului director.

Obiectivul principal al CBM este de a soluționa prompt eventualele probleme ce se pot ivi în momentul schimbării membrilor managementului și consiliului director. Întrucât o asemenea schimbare se poate dovedi, mai ales la nivel pluri-jurisdicțional (spre exemplu în urma preluării unui grup de companii), un proces dificil, birocratic și cronofag, platforma CBM pune la dispoziție un ansamblu de reguli și cerințe, incluzând termenele aferente, în 47 de jurisdicții la nivel global. Pentru a fi siguri de calitatea materialelor, informațiile sunt furnizate de firme de avocatură de top (spre exemplu Allen & Overy în Germania, CHSH – Cerha Hempel Spiegelfeld Hlawati Partnerschaft von Rechtsanwälten – în Austria, Cobalt în Lituania și Latvia, Estudio Echecopar – firmă membră a Baker & McKenzie International – în Peru și Plesner în Danemarca).

Utilizarea acestui serviciu este gratuită iar capitolul aferent jurisdicției române, contribuit de Maravela & Asociații, îl puteți accesa aici (în limba engleză).

Am acceptat cu bucurie invitația celor de la Change Board Member de a furniza, în exclusivitate, conținutul capitolului aferent jurisdicției române. Atât eu cât și colegii mei contribuitori – Mihai Buciuman, Managing Associate și Magda Grigore, Associate, considerăm că este o unealtă facil de utilizat, la îndemână și care poate răspunde la multe întrebări într-un mod foarte bine structurat.” a afirmat Alina Popescu, Managing Partner al Maravela & Asociații.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats