Oficial Microsoft: Partenerii noștri fac marje de profit mai mari cu 20% decât cele ale competitorilor

Oficial Microsoft: Partenerii noștri fac marje de profit mai mari cu 20% decât cele ale competitorilor

La Toronto, în Canada, se află în plină desfăşurare Conferinţa Globală Microsoft dedicată partenerilor (World Partner Conference). Între 10 şi 14 iulie, 16.000 de participanţi ascultă atenţi vocea gigantului din Redmond pentru a se pune la curent cu noutăţile, cu inovaţia, cu perspectivele de business pe termen scurt şi mediu.

Într-un material postat pe blogul personal, Gavriella Schuster (foto), Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, a încercat să explice interesul asistenţei faţă de acest eveniment global.

“Dacă aș putea alege un cuvânt pentru a defini Conferința Globală Microsoft dedicată Partenerilor, acela ar fi: oportunitate. Partenerii noștri realizează marje de profit mai mari cu aproape 20% decât cele ale celui mai apropiat competitor. Oportunitatea atrage săptămâna aceasta la Toronto peste 16.000 de participanți din întreaga lume, la ceea ce partenerii noștri consideră că este cel mai important eveniment al anului. Astăzi, oportunitatea înseamnă Cloud, care are un rol esențial în transformarea digitală din cadrul industriilor și companiilor de toate dimensiunile”, a declarat Gavriella Schuster.

„Cererea clienților pentru serviciile noastre Cloud a crescut semnificativ în ultimul an, peste 85% din companiile din topul Fortune 500 utilizând în prezent Microsoft Cloud. În plus, forța cu care rețeaua noastră de parteneri ne-a sprijinit în respectarea promisiunilor către clienți a fost extraordinară. Partenerii noștri implementează în mod creativ tehnologiile Microsoft și construiesc parteneriate între ei, pentru a furniza servicii complementare care stimulează noi fluxuri de venituri”.

Conform unui studiu IDC, partenerii ale căror venituri provin în proporție de peste 50% din servicii cloud au o dezvoltare de 2 ori mai rapidă, realizând un profit brut de 1,5 ori mai mare și venituri recurente de 1,8 ori mai mari decât partenerii care au mai puțin de 50% din venituri provenind din servicii cloud. Partenerii Microsoft ale căror venituri provin în proporție de peste 50% din servicii cloud generează 5,87 dolari din propriile servicii pentru fiecare dolar din veniturile realizate de Microsoft prin vânzarea soluțiilor de cloud. Iar potențialul nu este nici pe departe exploatat pe deplin.

În cadrul conferinţei sunt programate peste 145.000 de întâlniri pentru împărtășirea de informații și dezvoltarea relațiilor de către parteneri, toate având scopul de a crește profitabilitatea și ritmul de dezvoltare a afacerii acestora. Săptămâna aceasta, la WPC, se vor sărbători reușitele partenerilor, se vor anunța finaliștii și câștigătorii premiului Partenerul anului și vor fi prezentate noi inovații tehnologice și investiții, pentru a-i ajuta pe partenerii Microsoft să-și maximizeze potențialul de profitabilitate în anul următor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0