Orange România oferă clienților care vizitează Republica Moldova roaming de date la tarif fără concurenţă

Orange România oferă clienților care vizitează Republica Moldova roaming de date la tarif fără concurenţă

Clienții Orange care vizitează Republica Moldova pot beneficia de tarife mai avantajoase în roaming, cu o ofertă dedicată – Go Moldova. Astfel, noua opțiune oferă 30 de minute de voce în roaming sau SMS-uri incluse și un tarif avantajos pentru traficul de internet: 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro.

Pentru mai multă libertate oferită utilizatorilor, opțiunea poate fi activată oricând, iar clienții plătesc doar atunci când se află în roaming. După terminarea minutelor incluse, opțiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare.

Activarea acesteia se poate realiza fie accesând contul Orange sau printr-un apel la *100# ramura Roaming și Internațional. Opțiunea este disponibilă atât pentru abonamente, cât și pentru clienții PrePay Orange. În plus, oferta se aplică și clienților business.

„Republica Moldova este o destinație importantă pentru clienții Orange și această ofertă vine în întâmpinarea celor care vor să beneficieze de mobilitate și libertate de a comunica atunci când călătoresc. Activarea ei se realizează extrem de simplu și costurile pot fi ținute sub control, pentru călătorii fără griji, deoarece obiectivul nostru este să le oferim clienților opțiunile de care au nevoie pentru a fi mereu conectați cu cei dragi. ” a declarat Anca Veluda (foto), Consumer Division Manager în cadrul Orange România.

Oferta este valabilă până la 20 iulie 2016, cu posibilitate de prelungire.

Orange este lider pe piaţa de telefonie mobilă din România cu 10,009 milioane de clienţi la 31 martie 2016 şi venituri anuale de 935,5 milioane de euro. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 252 milioane de clienţi pe cinci continente.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0