Performanţe notabile pentru fondurile OTP Asset Management

piatadecapital2OTP Asset Management Romnia a înregistrat în 2012 cele mai bune rezultate prin fondurile de investiii administrate, obinând poziia de lider la trei categorii.

Astfel, fondurile deschise cu o politică de investiii orientată către instrumente cu venit fix (obligaiuni i piaa monetară) OTP Obligaiuni, OTP ComodisRO i OTP Euro Bond s-au situat în topul clasamentului categoriilor corespondente.

Cu un procent de 6.98%, fondul deschis de investiii OTP ComodisRO a oferit cel mai mare randament al anului 2012, pe parcursul anului situându-se constant pe primele trei locuri ale clasamentului.

OTP Obligaiuni este performerul anului la categoria sa, fondul de obligaiuni în lei înregistrând un randament de 7.60%. Pe durata anului 2012, fondul s-a situat constant în primele două poziii ale clasamentului, dupa ce în 2011 acesta a fost declarat performerul pieţei, cu un randament de 14.4%.

Fondul de obligaiuni în Euro, OTP Euro Bond, a fost liderul categoriei sale, cu o performană de 5.86%. Poziia de top din 2011 a fost consolidată, fondul adjudecndu-şi în 2012 primul loc în clasamentul fondurilor de obligaţiuni în euro.

”Anul 2012 a fost un an dificil pentru toate segmentele de business, dar stabilitatea i soluiile potrivite au fost aspectele care au făcut diferena. Rezultatele obinute de către cele trei fonduri administrate de OTP Asset Management Romnia sunt încă o dovadă a încrederii clienilor i o recunoatere a profesionalismului serviciilor noastre. Ne propunem ca i pe viitor să aducem pe piaţă oferte financiare sustenabile, eficiente, care răspund nevoilor clienţilor.” a declarat Cătălin Iancu, Preşedinte şi Director General, OTP Asset Management Romnia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0