Perry Zizzi, numit Managing Partner al biroului Dentons din România

Perry Zizzi, numit Managing Partner al biroului Dentons din România

Firma globală de avocatură Dentons a anunțat numirea lui Perry Zizzi (foto) în poziția de Managing Partner al biroului din România. Perry va prelua astfel conducerea biroului din București. Perry Zizzi este un avocat cu peste 23 ani de experiență, specializat în domeniile financiar-bancar și real estate.

Experiența lui în finanțări este deosebit de vastă, acoperind împrumuturi sindicalizate, securitizare, piețe de capital și finanțare de achiziții, precum și dezvoltarea, finanțarea, achiziția și leasing-ul de proiecte imobiliare. Reușitele sale recente includ coordonarea echipei care a asistat P3 Logistic Parks pe aspectele de drept polonez și român ale refinanțării pan-europene în valoare de 1,4 mld. euro a portofoliului său logistic și vânzarea acestuia către GIC, fondul suveran singaporez, contra sumei de 2,4 mld. euro.

Perry s-a alăturat echipei Dentons în 2014, după o perioadă de 7 ani în care a fost partener în cadrul Clifford Chance. Înainte de aceasta, el a fost counsel și mai apoi partener la Salans și Altheimer & Gray pentru Europa Centrală și de Est si avocat colaborator pentru Skadden Arps în Paris, și Debevoise & Plimpton în New York și Londra. Perry este recunoscut de directorul juridic Chambers Europe 2018 ca avocat de top în domeniile sale de specializare, financiar-bancar și real estate.

Sunt onorat să preiau această poziție într-un moment în care România este din ce în ce mai importantă pentru Dentons și clienții noștri. Ne-am propus să dezvoltăm domeniile cheie de practică și să creștem biroul la un nivel similar cu cel al capacităților noastre din alte țări”, a declarat Perry Zizzi.

Dentons are o istorie impresionantă în regiune și strategia noastră este să continuăm să construim pe această fundație puternică astfel încât să devenim firma numărul unu în Europa Centrală și de Est, ” a spus Tomasz Dąbrowski, CEO al Dentons Europe.“ Perry a dovedit ca este un avocat foarte competent și îi doresc în continuare succes în conducerea și dezvoltarea biroului din București.”

Anda Todor, care a ocupat funcția de Managing Partner în Romania din 2008, va continua să asiste clienții ca partener în cadrul grupului de practică Corporate și M&A. Anda este recunoscută ca avocat de top de numeroase directoare și publicații juridice.

Dentons este prezentă pe piața avocațială din România, prin entitățile anterioare, încă din anul 1997. Biroul din București numără în prezent 27 de avocați, din care șapte sunt parteneri.

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0