Peste 15.000 de carduri Spendeo emise de Edenred, 200 de companii-client și 20 milioane lei tranzacționate

Peste 15.000 de carduri Spendeo emise de Edenred, 200 de companii-client și 20 milioane lei tranzacționate

Edenred, cea mai mare companie emitentă de carduri și tichete preplătite pentru companii, a emis peste 15.000 de carduri pentru gestiunea cheltuielilor profesionale în doi ani de la lansarea în România a soluției Spendeo by Edenred.

Spendeo este prima soluție completă pentru optimizarea cheltuielilor de afaceri din cadrul companiilor, prin implementarea decontului digital.

În cei 2 ani de la lansare, peste 200 de companii au implementat soluția de decont digital, care a permis optimizarea costurilor și obținerea unui control sporit asupra cheltuielilor efectuate de către angajați. În perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, volumul total rulat prin cardurile preplătite Spendeo a ajuns la peste 20.000.000 de lei și 70.000 de tranzacţii, în creştere semnificativă faţă de primul an pe piaţă. Dintre aceste tranzacţii, 70% au fost realizate în România, iar restul în străinătate – în Uniunea Europeană, Marea Britanie, Statele Unite, Rusia şi China.


Soluţia Spendeo by Edenred este formată dintr-o platformă web pentru companii, conectată cu carduri preplătite Edenred, care sunt dezvoltate sub licenţa Mastercard. Spendeo by Edenred este un card de plată, securizat cu cip şi cod PIN şi permite utilizatorilor sa efectueze plăţi contactless si retrageri de la ATM la nivel international.

Prin platforma online Spendeo by Edenred, companiile pot aproba cheltuielile în interes de serviciu ale angajaților, pot face transferuri instant de fonduri către cardurile acestora, pot comanda carduri noi sau aloca către alți utilizatori cardurile existente. Un avantaj notabil pentru angajatori este că pot stabili diverse limite în utilizarea cardurilor, precum utilizarea cardurilor doar la anumite categorii de comercianţi, limitarea sau blocarea retragerii de numerar de la bancomat sau restricții pentru anumite intervale orare, în funcție de nevoile și politica fiecărei societăți.

Angajaţii pot utiliza cardurile Spendeo by Edenred în România și în strainatate, în rețeaua comercianților care acceptă carduri Mastercard. Printre cele mai frecvente tipuri de cheltuieli efectuate de utilizatorii Spendeo by Edenred se numără: cheltuieli pentru protocol, diurnă, întreținere auto (spălătorie, consumabile), cheltuieli cu deplasarea (parcare, taxi, bilete avion, tren, taxe pod) și cazare.

Printre clienții soluției Spendeo by Edenred se numără firme din industriile IT, telecom, turism, pharma sau consultanţă juridică.

«Soluțiile pentru managementul cheltuielilor profesionale reprezintă una dintre liniile de business importante pentru Edenred la nivel global. În România, în doar doi ani de la lansarea soluției, am emis deja peste 15.000 de carduri, pentru 200 de companii. Spendeo este o soluție care se adaptează oricărei companii și a fost implementată cu succes atât pentru companiile care vor să simplifice procesul de decont, cât și pentru companii ai căror colaboratori efectuează cheltuieli în interes de serviciu (avocați, contabili, auditori, agenți de asigurări, agenți de vânzări externalizați etc) sau de companii care oferă diverse fonduri sub forma de avans catre beneficiari (companii de asigurări – pentru plăți aferente daunelor sau cheltuielilor medicale ale asiguraților etc). Pentru anul 2018, estimăm o creștere de 20% a volumului total de tranzacții derulate prin cardurile Spendeo by Edenred», declară Dana Sîntejudean, Director General Edenred România și Moldova.

Pe plan internaţional, Edenred este lider mondial în soluții de mobilitate si de gestionare a cheltuielilor de afaceri, având o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea soluțiilor de acest tip.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii-client și 1 milion de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Cu un volum emis de peste 26 de miliarde de euro anual la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite pentru companii atât în România, cât și internațional.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats