Piraeus Bank lansează cardul virtual Winbuy, pentru cumpărături online în siguranță

Piraeus Bank lansează cardul virtual Winbuy, pentru cumpărături online în siguranță

După cum Piaţa Fionanciară anunţa în ediţia sa din luna iunie, Piraeus Bank oferă clienților săi un card virtual, Winbuy, dedicat exclusiv cumpărăturilor online în RON. Cardul virtual WINBUY este un card Mastercard preplătit, reîncărcabil, destinat clienților Piraeus Bank persoane fizice, care dețin un cont curent în RON și serviciul de internet banking Winbank.
Cardul poate fi emis instantaneu chiar de către beneficiar din orice locație cu acces la internet, la orice oră, în orice zi și devine activ automat după efectuarea primei alimentări. De asemenea acesta poate fi reîncărcat oricând, 24/7, poate fi anulat și se poate emite un nou card via internet. Valabilitatea cardului virtual Winbuy este de 5 ani.
În plus față de flexibilitate, economie de timp și confort, Winbuy oferă clienților siguranță sporită: codul CVC este transmis prin SMS, standardul 3D Secure, iar clientul poate stabili sumele privind alimentarea/realimentarea/descărcarea acestui card. Totodată clientul deține control total asupra disponibilităților și sumelor cheltuite: cardul poate fi alimentat și descărcat în funcție de cumpărăturile dorite.
„Asistăm astăzi la expansiunea achizițiilor online de produse și servicii, care conduc totodată la creșterea numărului și sumelor tranzacționate online. De exemplu numai anul trecut, conform datelor din piață, sumele tranzacționate online prin intermediul cardului s-au ridicat la aproximativ 745 milioane de euro, cu 44.9% mai mult decât în anul precedent fapt ce indică o apetență sporită a românilor pentru acest tip de tranzacții. Aceasta va fi impulsionată și mai mult datorită instrumentelor de plată precum Winbuy, care le asigură clienților timp economisit, confort și siguranță la costuri ZERO”, a declarat Mădălina Teodorescu, Director General Adjunct Piraeus Bank România.
Numărul clienților Piraeus Bank care utilizează Internet banking și mobile banking a crescut în ultimii doi ani cu 31%, respectiv 43%, ajungând la finalul anului trecut la 50.000 de utilizatori. Numărul mediu lunar de tranzacții Internet banking și mobile banking a depășit 96.000 anul acesta.
Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 17 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasingului. Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de SE, prezent în 10 țări.

 

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats