Prima ediție a „Caravanei IT” a DB Global Technology a ajuns la final

Prima ediție a „Caravanei IT” a DB Global Technology a ajuns la final

„Caravana IT” este un proiect inițiat de DB Global Technology în octombrie 2017 cu scopul de a oferi informații despre ce înseamnă a lucra într-un fin

Caravana IT” este un proiect inițiat de DB Global Technology în octombrie 2017 cu scopul de a oferi informații despre ce înseamnă a lucra într-un fintech tinerilor liceeni din toata țara. Specialiștii DB Global Technology au străbatut România timp de nouă luni, vorbind cu peste 700 de liceeni din Brașov, Constanța, Focșani, Satu Mare, Târgoviște, Alba Iulia, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Craiova.

Proiectul „Caravana IT” este unic prin anvergura sa și are ca scop principal informarea elevilor de liceu cu privire la ceea ce înseamnă să lucrezi în IT în ziua de azi. Suntem încântați de rezultatele acestei campanii prin care am oferit generației tinere detalii despre oportunitățile din această industrie, pregătirea necesară și modul în care dezvoltarea IT ne schimbă viitorul”, a declarat Marian Popa, Director General DB Global Technology.

Cei 20 de specialiști, angajați ai DB Global Technology, au discutat cu o audiență formată din adolescenți din diferite orașe despre viitorul sectorului fintech și au abordat aspecte inedite precum: relația dintre IT și artă & călătorii, cum arată o săptămână din viața unui analist, ce e cool în IT”, a declarat Ion Moldoveanu, coordonatorul acestui proiect.


Dupa încheierea cu succes a primei ediții, elevii de liceu vor reîntâlni „Caravana IT” în debutul noului an școlar. După vacanța de vară, „Caravana IT” va porni din nou prin țară și își propune să viziteze orașe și licee noi. DB Global Technology dorește să transforme acest proiect într-o constantă a sistemului liceal din România, ajutând elevii pasionați de universul IT să fie cât mai bine informați și pregătiți pentru viitoarea carieră.

DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din 2014.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est.

Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats