Raiffeisen Bank a fost desemnată „Banca Anului 2016” în România

Raiffeisen Bank a fost desemnată „Banca Anului 2016” în România

Revista „The Banker” a desemnat Raiffeisen Bank „Banca Anului 2016” în România în cadrul unei gale de premiere care a avut loc la la Londra, anunţă instituţia financiară într-un comunicat. „The Banker” este publicaţia dedicată industiei bancare a ziarului „Financial Times”.

„Sunt bucuros că am primit această distincţie de la o revistă atât de respectabilă cum este „The Banker”, mai ales că anul 2016 nu a fost un an simplu pentru băncile din Romania. De aceasta dată am avut parte de iniţiative şi schimbări legislative care au pus presiune şi au însemnat schimbări de strategie într-un timp foarte scurt, cu un impact destul de mare. A fost încă o probă de maturitate şi de soliditate finaciară pe care am trecut-o. Mai mult, am continuat să ne dezvoltăm şi să finanţăm atât companiile, cât şi persoanele fizice, pe fondul creşterii economice, a consumului şi a veniturilor. În 2017 mi-aş dori să vedem din ce in ce mai mulţi investitori, din ce in ce mai mulţi întreprinzători, indiferent de naţionalitate, pe care să îi atragă potenţialul pe care, fără nicio indoială, România il are.”, a spus Steven van Groningen, preseşintele Raiffeisen Bank.

Alături de Raiffeisen Bank România au mai fost premiate Raiffeisen Bank International, ca „Banca Anului 2016” în Europa Centrală şi de Est, şi alte patru bănci ale grupului Raiffeisen din Belarus, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria şi Slovacia, potrivit comunicatului de presă.

Raiffeisen Bank deserveşte aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 96.000 IMM-uri şi 8.000 de companii. Reţeaua Raiffeisen Bank numără peste 478 de unităţi, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri şi 131 de MFM (automate multifuncţionale).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats