S-a lansat RISE Consortium, o platformă globală de investiţii dedicată dezvoltării României

S-a lansat RISE Consortium, o platformă globală de investiţii dedicată dezvoltării României

Recent, în incinta Palatului Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, mai mult de 200 de persoane au luat parte la evenimentul de lansare al RISE Consortium – Romania Investment Solutions Experts.

RISE Consortium este o platformă globală de investiţii care îşi propune să contribuie la dezvoltarea României: pe de o parte, prin servicii complete de consultanţă, asistenţă, analiză şi suport pentru investitorii străini care vor să investească în România, iar pe de altă parte, pentru companiile locale care vor să-şi extinde operaţiunile în străinătate. Printre invitaţi s-au numărat antreprenori de top români sau străini, manageri şi CEOs ai unor companii de renume international, diplomaţi, înalţi demnitari publici sau reprezentanţi ai mediului universitar.

RISE Consortium constituie totodată cea mai mare reţea globală de experţi români, având peste 300 de membri din 40 de ţări şi mai mult de 500 de proiecte de investiţii şi dezvoltare în România. Managing Partnerul RISE Consortium este Sebastian Burduja, fondator al Ligii Studenţilor Români din Străinătate şi Fundaţiei CAESAR şi absolvent al universităţilor Stanford şi Harvard. Acesta a precizat că motto-ul companiei – See further. Go further – se inspiră din citatul celebru al lui Constantin Brâncuşi (el însuşi un model de succes românesc recunoscut internaţional): “Una este să vezi până departe, alta este să mergi până departe”.

Invitatul special al evenimentului a fost Steve Jarding (foto), declarat profesorul anului la Harvard in 2016. Aflat pentru câteva zile în România, acesta a suţinut în ziua precedentă evenimentului de lansare (19 iulie 2017) un curs-eveniment pe tema leadership-ului autentic, la invitaţia RISE Consortium. Steve Jarding este totodată senior advisor al RISE Consortium, având ca arii de expertiză comunicarea strategică şi media training. Într-o scurtă intervenţie din cadrul evenimentului, acesta a declarat:

Am avut onoarea să lucrez cu oameni din toată lumea, atât la Harvard, cât şi în proiectele personale. Angajamentul acestui grup de tineri, începând de la LSRS, până la RISE Consortium este foarte important. M-am îndrăgostit de spiritul românilor. Aceşti tineri sunt valoroşi şi au nevoie de aprecierea voastră. Sunt un dar pentru ţară, pentru întreagă lume, iar faptul că aceşti tineri nu au uitat să se întoarcă acasă şi să se pună în slujba ţării tot ce au acumulat este un dar foarte important!”

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats