Sergiu Manea, președintele BCR, a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității de Vest din Timișoara

Sergiu Manea, președintele BCR, a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara i-a acordat titlul onorific de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum președintelui executiv al Băncii Comerciale Române, Sergiu Manea. Distincția i-a fost conferită cu ocazia celebrării a 50 de ani de existenţă a Facultăţii de Economie și de Administrare a Afacerilor.
“Este o imensă onoare să accept acest titlu din partea uneia dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România, așa cum este Universitatea de Vest. O instituție ce formează mai mult decât oameni, formează caractere, și alături de care regăsesc, în numele celor peste 7.000 de colegi de la BCR, aspirații comune: responsabilitate, potențial și, mai ales, încredere”, a declarat Sergiu Manea.
Cu această ocazie, președintele BCR i-a îndemnat pe tinerii prezenți să ofere încrederea lor României. “Credeți în voi și în colegii voștri! Diversitatea voastră de idei, atitutini, pasiuni sau locuri din care veniți – Timișoara, București sau Galați – poate transforma spațiul social în care trăiți astăzi.
Credeți în profesorii voștri! Să fii dascăl azi nu este deloc ușor. Dar menirea lor e să ne transmită cunoștințe și încrederea că se poate. Mai ales în momentele în care eșuați. Căci, da, veți eșua de multe ori în viață. Dar vă spun să aveți încredere, cei mai mari oameni au atins cele mai mari realizări fix dupa ce au înregistrat cel mai mare eșec.
România are nevoie mai mult ca oricând de oameni cu încredere în ei. Pentru că, într-o lume cu resurse finite, încrederea poate fi o resursă infinită”, a spus Sergiu Manea.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats