SonicWall pune și România pe harta extinderii sale regionale

SonicWall pune și România pe harta extinderii sale regionale

SonicWall este o companie americană care luptă împotriva criminalității cibernetice de peste 27 de ani, protejând întreprinderile mici, mijlocii și mari din întreaga lume. A fost, pentru câțiva ani (2012-2016), în proprietatea gigantului Dell, dar de doi ani activează independent, revizuindu-și planurile de business după o creștere a rețelei de parteneri cu 45%.


Susţinute de cercetările efectuate la SonicWall Capture Labs, soluțiile de detectare şi prevenire a atacurilor în timp real, alături de resursele a peste 18.000 parteneri loiali din întreaga lume, reprezintă coloana vertebrală, si protejează peste 1 milion rețele şi e-mailuri, aplicaţii şi date. Această combinaţie de produse şi parteneri a permis evoluția soluțiilor automate de detectare si prevenire în timp real, soluții care răspund nevoilor specifice a peste organizaţii 500.000 din peste 215 ţări și teritorii. Firma avea la nivel global 819 angajați în 2018, realizând venituri de circa 200 milioane dolari.

SonicWall oferă o prevenție în timp real a atacurilor, protejând companiile de atacurile cibernetice incluzând ransomware, IOT DDoS și programele de malware criptat. Platforma SonicWall captează și blochează programele malware, nu doar le identifică.

Noua generație de firewall-uri SonicWall previne ransomware-ul cu o abordare multi-layer în cadrul SonicWall Capture Advanced Threat Protection Service. Capture scanează o gamă largă de tipuri de fișiere pentru a detecta amenințările avansate, le analizează prin motoare de scanare paralele, le blochează până la un verdict de securitate, venind instantaneu cu soluțiile de remediere. Rezultă o eficiență sporită a securității și un timp mai rapid de răspuns.

Generația nouă de firewall-uri (NGFW) oferă cele mai rapide rapoarte de decriptare și inspecție SSL, TLS și SSH. Tehnologia Reassembly-Free Deep Packet Inspection, bazată pe o arhitectură hardware de procesare scalabilă multi-core, oferă o analiză a traficului encriptat la viteze multi-gigabit.

Cea mai nouă generație de SonicWall Email Security protejează clienții în fața amenințărilor avansate pe e-mail, oferind o inspecție transparentă a traficului SMTP. SonicWall Email Security oferă caracteristici superioare anti-phishing, anti-spoofing, anti-spam, anti-virus și prevenirea pierderilor de date (DLP), precum și rapoarte detaliate.

Prezentă în România doar prin produsele distribuite de cei doi parteneri locali, Network One Distribution (NOD) și Asbis, SonicWall are planuri clare de creștere. Principalii competitori ai firmei pe plan local sunt produsele Fortinet (vândute de Netsafe Solutions și Veracomp), dar și cele ale Cisco, care dispune de mult mai mulți parteneri. SonicWall intenționează să-și extindă rețeaua de distribuitori pe plan local, dar să și deschidă un birou care să supervizeze afacerile SonicWall din regiune.

“Piața locală prezintă potențial de creștere și vrem să ne extindem prezența pe partea de vânzări și suport tehnic. Astfel, ne propunem să angajăm câteva zeci de persoane și să ajungem la 50 de salariați SonicWall în România, cu toate că oferta de pe piața muncii este restrânsă. În funcție de dinamica angajărilor, pasul următor va fi închirierea unui spațiu corespunzător de birouri. Sperăm ca negocierile să se încheie până la finele acestui an”, a declarat Cosmin Vîlcu (foto), Territory Account Manager for CSEE în cadrul SonicWall.

Anul trecut, SonicWall a inaugurat treie noi birouri la nivel internațional, în Basingstoke (UK), Barcelona (Spania) și Dubai (UAE). La nivelul Europei, Orientului Mijlociu și Africii, SonicWall a crescut simțitor, fiind prezentă în 16 țări, precum Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Polania, România, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0