TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele la termen în lei

TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele la termen în lei

TBI Bank a majorat, începând din iulie 2018, ratele anuale de dobândă acordate la depozitele în lei pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și sp

TBI Bank a majorat, începând din iulie 2018, ratele anuale de dobândă acordate la depozitele în lei pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și spori câștigurile din sumele economisite și depuse la bancă. Astfel, cea mai mare rată anuală a dobânzii oferită este de 4% pe an la depozitele în lei constituite pe 36 luni. 

Oferta de produse de economisire a TBI Bank cuprinde o gamă largă de maturități – de la 1 lună la 36 de luni – cu rate anuale ale dobânzilor fixe la depozitele în lei cuprinse între 1,7% și 4% pe an, în funcție de perioada aleasă. Depozitele TBI Bank pot fi constituite atât online, cât și în agențiile băncii.

Românii au nevoie de soluții pentru ca economiile lor să nu fie erodate de inflație. Pentru că ne dorim să oferim clienților încredere, confort și produse care să facă diferența în economia vieții lor, am decis majorarea dobânzilor la toate depozitele în lei”, a declarat Denis Căciulă, Director Management Depozite în cadrul TBI Bank.


Clienții TBI Bank își pot administra economiile atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât și online, simplu și rapid, fără niciun comision de administrare a contului. Pentru depozitele în lei deschise online nu sunt percepute comisioane de transfer bancar, de administrare sau de retragere.

Noile rate de dobânză pentru depozitele la termen în lei:

Termen Rata anuală a dobânzii
1 lună 1,70%
3 luni 2,25%
6 luni 2,75%
9 luni 2,90%
12 luni 3,25%
18 luni 3,35%
24 luni 3,50%
36 luni 4,00%

TBI Bank este deținuta de TBIF Financial Services (Olanda), o companie a Grupului 4finance – cel mai mare grup de creditare online și pe mobil din Europa. În prezent, TBI Bank se află într-un proces ambițios de transformare digitală, misiunea băncii fiind să ofere clienților săi unele dintre cele mai bune oferte din piață, care să cuprindă cât mai multe opțiuni de economisire și, mai ales, dobânzi competitive. Depozitele deschise la TBI Bank sunt garantate în limita sumei de 100.000 de euro per deponent.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats