Telekom Romania oferă clienților acoperire 4G extinsă

Telekom Romania oferă clienților acoperire 4G extinsă

Telekom Romania a anunțat că oferă clienţilor proprii acces la servicii 4G cu o acoperire extinsă de 96% din populația urbană a României, oferindu-le acestora o experiență superioară în utilizarea serviciilor de date mobile. Acoperirea respectivă este disponibilă clienților Telekom Romania noi și existenți, atât rezidențiali cât și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

“Telekom Romania continuă eforturile de a aduce clienților săi nu doar un portofoliu complet de soluții de comunicare, incluzând servicii fixe, mobile și TV, ci și cea mai bună experiență de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsă pentru serviciile 4G reprezintă un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, în linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clienții din întreaga țară, alături de tehnologia de vârf FTTx și de servicii TV de cea mai bună calitate”, a spus Miroslav Majoros (foto), CEO Telekom Romania.

Serviciile respective sunt disponibile clienților Telekom Romania noi și existenți, atât rezidențiali cât și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile oferă un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania – Talk, Surf și Complete – cu prețuri începând de la 8,95 EUR/lună (TVA inclus), clienții rezidențiali pot beneficia de până la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G.

De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tabletă pot beneficia de până la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu prețuri începând de la 8,95 EUR/lună (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clienții companii pot beneficia de servicii de voce și date mobile incluse și extraopțiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf oferă până la 60 GB trafic de date mobile pe laptop și tabletă, la viteze 4G.

În februarie 2016, Telekom Romania a anunţat încheierea unui acord de roaming naţional cu Orange România, în urma căruia clienţii Telekom Romania pot, iată, utiliza reţeaua Orange 4G/4G+.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Veniturile grupului de firme Telekom Romania au scăzut marginal, cu 2,9% până la 234 milioane de euro în primul trimestru din acest an, dar numărul de clienţi de internet broadband a ajuns la 1.204.000 şi la 1.449.000 abonaţi TV (satelit, cablu si IPTV), în creştere cu 1%, respectiv 2,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2015.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0