Top Talents România selectează cei mai buni 250 de tineri la nivel național, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesională și oportunități de carieră

Top Talents România selectează cei mai buni 250 de tineri la nivel național, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesională și oportunități de carieră

Organizat în fiecare an de Catalyst Solutions, Top Talents România selectează cei mai buni 250 de tineri la nivel național, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesională și oportunități de carieră. Ediția din acest an va avea loc pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din București, iar cei care vor să participe se pot înscrie gratuit până pe 16 noiembrie, pe site-ul www.hipo.ro, la secțiunea Top Talents România.

Ne bucurăm să anunțăm că ediția aceasta Top Talents România a înregistrat un record al numărului de înscriși pe platforma evenimentului. Într-o singură zi 66 de tineri cu expunere internațională, implicați în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri, tineri cu rezultate academice foarte bune au completat formularul de aplicare la eveniment. Principalele orașele din care provind tinerii sunt București, Ploiești, Timișoara și Brașov, iar canalul de promovare care a înregistrat cele mai multe conversii a fost newsletterul. Până în acest moment aproximativ 900 de tineri sunt înscriși pe platforma www.hipo.ro, iar aplicările sunt deschise în continuare până pe 16 noiembrie” – Ștefania Alexe, Project Manager Top Talents România.

Înscrierea la Top Talents România este gratuită și se realizează pe www.hipo.ro, la sectiunea Top Talents România, până pe 16 noiembrie. După această etapă, aplicanții trec printr-un proces de selecție și evaluare, iar în funcție de punctajul obținut intră în a doua etapă de selecție care constă în completarea unor teste online de verificare a abilităților logice și numerice. În final, cei mai buni 250 de candidați sunt invitați la Top Talents România, pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din București.

Anul acesta Top Talents România va cuprinde o serie de conferințe și workshopuri, studii de caz care să ofere o experiență solidă de învățare, dar și zone de interacțiune cu reprezentanții companiilor și oportunități de carieră la care participanții pot aplica: programe de internship, trainee și management trainee. Câteva dintre sesiunile care vor avea loc sunt:

  • Join us and accept the Magnum challenge! Help us to build the brands of the future – Unilever România;

  • Brewing creativity into leading brands: How to bring great brands to life – Ursus Breweries;

  • Self-leadership for a lean career start – Vodafone România;

  • 5 Lands Journey with KPMG – KPMG România.

  • Philips Handsticks – how to build a new category? – Philips România

  • How Microsoft protects your Apple and Android devices – Microsoft România

  • Telekom Tiger Skills – Telekom România

Companiile care au planuri de recrutare și vor să întâlnească cei mai buni 250 de tineri din România sunt: JTI, Philips, Vodafone România, Coca Cola HBC, KPMG, Microsoft, Telekom România, Unilever, Ursus Breweries, Bosch, Groupe Renault România, A.T. Kearney.

Mai multe informații despre eveniment și modalitatea de înscriere pot fi accesate pe www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania/sectiune/5

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats