Țuca Zbârcea & Asociații a asistat juridic vânzătorul Elit Cugir în tranzacţia cu Smithfield

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat juridic vânzătorul Elit Cugir în tranzacţia cu Smithfield

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat juridic vânzătorul Elit Cugir într-o tranzacție importantă pentru industria alimentară din România, cu Smithfield. Din echipa de avocați coordonată de Cornel Popa, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații, au mai făcut parte și Ruxandra Frangeti, Avocat Senior și Oana Todeilă, Avocat în cadrul firmei.

Reamintim, grupul chinez WH va achiziționa două firme românești care produc și comercializează mezeluri – Elit SRL și Vericom SRL. WH Group Ltd, proprietarul Smithfield Foods, cea mai mare companie de creștere a porcinelor și procesare a cărnii de porc din lume, își extinde astfel operațiunile pe piața din Europa. Tranzacția trebuie aprobată de autoritățile de reglementare, a informat grupul chinez. Elit și Vericom operează trei facilități de procesare a cărnii, cinci centre de distribuție în România și au aproximativ 12.000 de clienți.

În august, WH Group, prin intermediul Smithfield, a achiziționat în Polonia companiile Pini Polska, Hamburger Pini și Royal Chicken, ca parte a eforturilor de extindere pe piața din Europa.

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats