Țuca Zbârcea & Asociații, asistenţă juridică pentru Accel Partners

Țuca Zbârcea & Asociații, asistenţă juridică pentru Accel Partners

UiPath, compania de software Robotic Process Automation (RPA), anunță o investiție în seria A în valoare totală de 30 milioane de dolari condusă de Accel și cu participarea investitorilor anteriori Earlybird Venture Capital, Credo Ventures și Seedcamp.

Țuca Zbârcea & Asociații a oferit asistență juridică fondului de investiții Accel Partners privind anumite aspecte de drept român incidente finanțării de 30 milioane de dolari acordată start-up-ului local UiPath. Echipa de avocați a fost coordonată de Sorin Vlădescu, Partener și Mihaela Nyerges, Managing Associate.

Finanțarea va fi utilizată pentru a accelera expansiunea globală rapidă a companiei și dezvoltarea de produse, bazându-se pe creșterea sa de șase ori în 2016.

„Această investiție ne va permite să introducem beneficiile RPA inteligente către mai multe companii din întreaga lume și să rămână în fruntea unei industrii care avansează rapid”, spune Daniel Dines, CEO și fondator al UiPath.

„Facem munca mai inspirată și mai eficientă pentru oamenii care ne conduc afacerile și economiile înainte, iar potențialul care rămâne neexploatat pentru organizații este ceea ce face ca această piață atât de interesantă să lucreze” a adăugat Daniel Dines.

 

COMMENTS

Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats