BVB: Mâine, 7 noiembrie, începe oferta publica Medlife pentru investitorii individuali

BVB: Mâine, 7 noiembrie, începe oferta publica Medlife pentru investitorii individuali

Grupul Medlife, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Romania, intenţionează listarea la Bursa de Valori Bucurest, anunţă BVB într-un comunicat.

Astfel, în perioada 7-15 decembrie 2016, sunt oferite publicului până la 8,8 milioane de acţiuni reprezentând până la 44% din companie. Subscrierea se va face la preţul maxim de 35 lei pe acţiune, iar preţul final de ofertă va fi stabilit pe 16 decembrie, mai anunţă BVB.

De asemenea, în comunicat se mai arată că investitorii de retail care subscriu valid în primele patru zile- din 7 până pe data de 12 decembrie, ora 17.00, inclusiv- vor avea un discount de 5% faţă de preţul final al ofertei.

În plus, fiecare investitor va primi garantat în cadrul ofertei cel puţin 200 de acţiuni subscrise valid de un investitor, conform principiului “Primul venit-Primul servit”, până la un număr total de 350 mii de acţiuni, se mai precizează în comunicatul remis de Bursa de Valori Bucureşti.

Pentru investitorii care depun subscrieri care nu sunt garantate, se va aloca pro-rata.

bvb

Cei care vor sa cumpere acţiuni în ofertă se pot adresa oricarei agenţii Raiffeisen Bank sau oricărui broker eligibil, o societate de servicii de investiţii financiare sau o instituţie de credit care a semnat cu Raiffeisen Bank un angajament de respectare a condiţiilor prevazute de Prospectul ofertei, mai precizează BVB.

Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, declara, recent, că listarea MedLife va aduce pe bursă, în următoarele 18 luni, şi alţi antreprenori români.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats