Fortune: MetLife, cea mai admirată companie de asigurări de viaţă din lume

KandarianMetLife, grupul american din care face parte Metropolitan Life, a obținut prima poziție în topul “Cele mai admirate companii din lume” realizat anual de revista Fortune între companiile de asigurări de viață și de sănătate. MetLife a urcat o poziție în clasament comparativ cu anul trecut și patru poziții față de 2013, a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

În alcătuirea topului, Fortune măsoară reputația corporativă și performanța, luând în considerare nouă atribute cheie: inovația, managementul echipei, utilizarea activelor companiei, responsabilitatea socială, calitatea managementului, soliditatea financiară, investiția pe termen lung, calitatea produselor și a serviciilor și competitivitatea globală.Sondajul s-a desfășurat în noiembrie și decembrie 2014 în rândul a 4.000 de executivi, directori și analiști de investiții.

Faptul că suntem Nr.1 în domeniul nostru în topul Fortune ”Cele mai admirate companii” înseamnă recunoașterea MetLife ca lider global în asigurări de viață și beneficii pentru angajați”, a spus Steven Kandarian (foto), președinte și CEO MetLife. Această recunoaștere aparține celor 65.000 de angajați MetLife pentru tot ce fac cu scopul de a oferi valoare clienților și acționarilor noștri”, a mai spus Kandarian.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0