Libra Internet Bank – noi facilitati de creditare pentru cabinete medicale

piatabancara2La începutul acestui an, Libra Internet Bank a lansat două noi facilităţi prin care cabinetele şi societăţile cu profil medical îşi pot finanţa activitatea: cardul Libra Business Medical cu descoperit de cont şi creditul pentru echipamente medicale garantat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru ÎMM.

“Tendinţele pieţei ne-au determinat să ne adaptăm constant strategia şi să fim receptivi la cerinţele profesioniştilor din medicină, cu care lucrăm din 2004. Pentru 2013, Libra Internet Bank mizează tot mai mult pe servicii online, dar şi pe adaptarea produselor clasice în acord cu nevoia cabinetelor, clinicilor şi companiilor medicale de a obţine finanţare din surse private cu mai mare rapiditate şi cu mai mult sprijin în constituirea garanţiilor. Descoperitul de cont pe un card al cabinetului fără garanţii reale şi extinderea colaborării cu FNGCIMM şi pentru alte entităţi decât ÎMM sunt elemente care consolidează parteneriatul nostru cu sectorul medical.” a declarat Emil Bituleanu, preşedintele Libra Internet Bank.

Cardul de credit Libra Business Medical are ca titular cabinetul/societatea medicală, dobânda se percepe doar la suma utilizată, iar valoarea maximă a descoperitului de cont pe card fără garanţii reale este de până la 60.000 RON. Dobânda se rambursează lunar, principalul la scadenţă, şi fiecare rambursare dă dreptul unei noi utilizări. Cardul Libra Business Medical poate fi utilizat pentru plăti la ATM, plăti la comercianţi (POS), retrageri de numerar şi pentru plati online. Posesorii de card beneficiază gratuit de serviciul Internet Banking. Clienţii posesori de carduri emise de Libra Internet Bank pot folosi pentru tranzacţii cele 40 de ATM-uri ale băncii, precum şi cele 224 de bancomate ale reţelei Euronet din 30 de judeţe care aplică aceleaşi condiţii financiare ca la ATM-urile băncii.

În ceea ce priveşte Creditul HIPOCRATE pentru echipamente medicale garantat de FNGCIMM, noutatea consta în faptul că societatea sau cabinetul medical îşi poate completa lista de garanţii cu garanţie de la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru ÎMM (maxim 80% din valoarea creditului). Pentru sumele de până la 300.000 RON, aprobarea creditului poate fi acordată în maxim 3 zile de la prezentarea documentaţiei necesare. Titularul creditului beneficiază de activare gratuită a serviciului Internet Banking.

Costurile cabinetelor şi clinicilor medicale cu serviciile bancare pot fi reduse semnificativ prin utilizarea serviciului Internet Banking, pentru care Libra Internet Bank nu percepe nici abonament, nici taxa de activare şi acordă 30% reducere la comisioanele operaţionale online faţă de cele de la ghişeul băncii. Nouă metodă comodă de autentificare prin SMS oferită de Libra Internet Bank asigura clienţilor siguranţa operaţiunilor, dar şi avantajul de a se putea conecta prin orice browser.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0