Samsung a lansat noul smartwatch Gear S3

Samsung a lansat noul smartwatch Gear S3

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Gear S3, un nou smartwatch inovator, care consolidează poziția de lider pe care Samsung o deține în categoria accesoriilor inteligente. Inspirat de modelele clasice și de măiestria ceasornicarilor, Gear S3 integrează cea mai nouă tehnologie mobilă într-un design elegant, rezistent la apă și praf (IP68), având posibilitatea de a fi folosit pentru plăți mobile, cu conexiune LTE și GPS încorporat, devenind o piesă potrivită pentru orice colecție de ceasuri.

Samsung Gear S3 este disponibil în două versiuni: frontier și classic, pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață ale utilizatorilor. Inspirat de cei activi, Gear S3 frontier este perfect pentru activitățile în aer liber și integrează funcții utile într-un design compact. Modelul frontier a fost dezvoltat pentru a putea fi purtat în orice context și mediu, fie că este vorba de birou sau de vacanță. Gear S3 classic are un design minimalist și elegant, similar cu modelele iconice. Modelul classic a fost dezvoltat cu o deosebită atenție la detalii, mărimea și forma fiind alese pentru a oferi aceeași experiență ca un ceas de lux.

„Gear S3 este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor o varietate de opțiuni, potrivite oricărui stil de viață,” a declarat Younghee Lee, vicepreședinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. „Samsung Gear S2 a introdus inovații pentru categoria smartwatch-urilor prin fețele personalizabile și cadranul rotativ, oferind o experiență de utilizare intuitivă. Acum, cu noul Gear S3, ne extindem colecția Gear și lansăm nu doar un smartwatch, ci și un ceas de mână extraordinar. Cu un design elegant și funcții avansate, Gear S3 este o completare importantă în portofoliul nostru de smartwatch-uri.”

„Mereu am fost fascinat de detaliile ornamentale ale ceasurilor de lux. Prin noul Gear S3, Samsung atinge nivelul de măiestrie necesar în fabricarea ceasurilor de lux, de la cadranul rotativ intuitiv, până la contrastul dat de finisajul materialelor folosite. Gear S3 este un smartwatch care le oferă iubitorilor de ceasuri un motiv bun de a alege un dispozitiv care îmbină designul cu tehnologia,” a declarat Ariel Adams, de la aBlogtoWatch, prezent la evenimentul de lansare de la IFA.

În încercarea de a descoperi elementul definitoriu pentru un ceas, Samsung s-a inspirat de la ceasornicari din întreaga lume. Gear S3 a fost dezvoltat după sesiuni riguroase de cercetare și studii realizate în rândul utilizatorilor, liderilor din industrie și experților ceasornicari din întreaga lume. Fiecare aspect, de la cadranul circular, la finisajele și cataramele premium, a fost dezvoltat pentru a se obține aspectul unui ceas clasic, atemporal. În plus, Gear S3 este compatibil cu brățările de ceas de 22mm, pentru ca utilizatorii să își poată personaliza cu ușurință ceasul în funcție de context și ocazia cu care îl poartă.

„Pentru Gear S3 am urmărit să integrăm tradiția și tehnologia, obținând astfel un smartwatch inteligent care introduce noi standarde. Display-ul mare este inspirat de piesele iconice ale marilor branduri de ceasuri de lux. Un ceas elegant, cu cele mai noi tehnologii și inovații, Gear S3 va trece cu siguranță testul timpului,” a declarat Yvan Arpa, designerul elvețian de ceasuri de lux, implicat în procesul de design al lui Gear S3.

Gear S3 este rezistent la apă și praf, având certificare IP68, pentru ca utilizatorii să îl poată folosi mereu, indiferent de condițiile meteorologice. Mai mult, Gear S3 dispune de Corning® Gorilla® Glass SR+, o tehnologie introdusă pentru prima dată pe seria Gear, creată special pentru dispozitvele mobile, pentru a le oferi un display mai rezistent.

Display-ul color Always On, cu 16 milioane de culori, precum și tehnologia Super AMOLED diferențiază Gear S3 de alte smartwatch-uri. Display-ul Alway On afișează ora în permanență, asemenea unui ceas analog de lux.

Cadranul rotativ al lui Gear S3 a fost îmbunătățit, adăugându-i-se mai multe funcții. Utilizatorii pot răspunde sau respinge un apel sau amâna alarma de dimineață, fără a atinge ecranul smartwatch-ului. În plus, scriind pe display, mesajele vor fi automat convertite în text. Utilizatorii pot crea scurte memo-uri și liste pentru a face față chiar și în cele mai aglomerate zile, prin aplicația Reminders.

Utilizatorii Gear S3 din anumite regiuni își pot folosi smartwatch-ul pentru a realiza plăți mobile prin Samsung Pay pentru Gear S3.

Gear S3 include și funcții pentru siguranța utilizatorilor. În caz de urgențe, utilizatorii pot activa funcția SOS și funcția de localizare, pentru a alerta familiile, prietenii și autoritățile, chiar și când nu au smartphone-ul la îndemână.

Utilizatorii pot accesa o serie variată de aplicații, printre care aplicații de fitness, muzică, știri, sporturi și aplicații de călătorii, toate optimizate pentru seria Gear, inclusiv pentru Gear S2 și Gear S3. De asemenea, utilizatorii își pot schimba ușor interfața smartwatch-ului pentru a se potrivi stilului lor de viață, printr-o serie de fețe personalizabile, disponibile pentru descărcare. Anumite aplicații și fețe vor fi disponibile pentru descărcare chiar din Gear S3, fără să fie necesară descărcarea lor pe smartphone. Prin colaborarea cu dezvoltatori și parteneri, Samsung continuă să își îmbogățească ecosistemul și să le ofere utilizatorilor o experiență unică de utilizare a smartwatch-ului.

Preţul aşteptat pentru Samsung Gear S3 este de 500 de dolari în America, respectiv 442 euro în Berlin, Germania. Să vedem cât va fi în România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0