Intracom Telecom implementeaza sistemele sale radio V-Band la un operator grec de energie

Intracom Telecom implementeaza sistemele sale radio V-Band la un operator grec de energie

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a castigat un nou proiect pentru furnizarea sistemului sau de transmisiuni in domeniul undelor milimetrice (mmWave), StreetNode ™ V60-PTP, către operatorul grec independent de transport de energie (ADMIE) pentru asigurarea unei conectivitati superioare intre cladirile corporate, la o capacitate de transfer de peste 1 Gbit/s.

 Operatorul de energie a căutat o soluție operabila in banda libera de frecventa, de capacitate mare, care sa ofere in acelasi timp un sistem ușor, cu volum redus si care sa permita o instalare rapidă și ușoară. In concordanta cu necesitatile specificate de ADMIE, soluția de ultimă generație de la Intracom Telecom a  adresat în mod ideal toate cerințele, oferind funcționalitati eficiente precum și o estetică specială care o face să se integreze armonios în mediul urban. Trebuie subliniat faptul că operatorul a acordat o atenție specială celor două caracteristici importante ale sistemului, care au jucat un rol esențial în decizia finală; Total Cost of Ownership (TCO) scazut și functionalitatea de auto-aliniere a echipamentului StreetNode ™.

Seria de produse StreetNode ™ V60-PTP V-Band, funcționand în banda de frecvență de 57-64 GHz, poate oferi o capacitate de transfer foarte mare, de până la 1,65 Gbit/s și poate suporta cu usurinta instalari la nivel stradal sau pe acoperiș, permițând o implementare de legaturi mai rapidă, eficientă din punct de vedere al costurilor.

După cum a menționat Panagiotis Karsanidis, Seful Departamentului de Telecomunicații al ADMIE, „Capacitatea sistemului de a funcționa în transfer de date Ethernet, permite o funcționare lină a diferitelor aplicații de afaceri, în timp ce auto-alinierea antenelor asigură operarea fara discontinuitati a legăturilor radio, indiferent de condițiile meteorologice.

John Tenidis, Director de Marketing Wireless Solutions Intracom Telecom, a comentat: „Acest proiect evidențiază gama largă de nevoi și cerințe pe care sistemele radio Intracom Telecom le pot satisface. Implementarea unui proiect pentru un asemenea distribuitor important, grec, de energie, ne întărește hotărârea de a ne extinde în mai multe sectoare, altele decât telecomunicațiile, și ne deschide multe oportunități viitoare. „

StreetNode-V60 de la Intracom Telecom a cunoscut deja succesul pieței, fiind selectat de către operatorii de nivel european, american și australian, pe baza avantajelor sale tehnice, operaționale și ale beneficiilor aduse in planurile de afaceri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0