Raiffeisen Leasing finanţează IMM în parteneriat cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei

Raiffeisen Leasing finanţează IMM în parteneriat cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei

Raiffeisen Leasing şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) au semnat un nou acord de împrumut destinat finanţării IMM cu până la 250 de angajaţi şi cu cifra de afaceri anuală până în 50 milioane Euro, fonduri destinate creării sau menţinerii de locuri de muncă.
Oferta Raiffeisen Leasing aduce în acest context condiţii atractive de dobândă şi costuri scăzute pentru finanţarea de camioane, semiremorci, autobuze şi autocare, vehicule, echipamente şi utilaje industriale şi agricole, echipamente IT şi office.
”Ne bucurăm să putem avea o contribuţie directă în sprijinirea economiei româneşti, prin susţinerea şi crearea de locuri de muncă în rândul compaiilor IMM cu o ofertă de leasing aşa cum trebuie, care aduce în acest context avantaje la nivel de costuri. Rămânem în acelaşi timp consecvenţi cu modelul de business pe care ni l-am asumat, corect, sustenabil şi cu simţ de răspundere faţă de clienţii noştri” a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB), instituţie financiară a Uniunii Europene înfiinţată în 1956, participa împreună cu instituţiile financiare locale la finanţarea proiectelor cu valoare socială în statele membre ale Uniunii Europene.
Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM, la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi, inclusiv persoane fizice. Compania are reprezentare naţională, fiind prezenţa în cele peste 400 de agenţii Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0