SmartMobile de la Raiffeisen Bank permite autorizarea plăţilor cu amprentă sau cu FaceID

SmartMobile de la Raiffeisen Bank permite autorizarea plăţilor cu amprentă sau cu FaceID

În aplicaţia de mobile banking, Smart Mobile, autorizarea plăţilor se poate face prin amprentă, atât pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, cât şi pentru cele pe iOS. Mai mult, pentru utilizatorii iPhone X, autorizarea se poate face cu Face ID. Clienţii Raiffeisen Bank vor avea posibilitatea să facă mai multe tranzacţii în limita a 10.000 lei/zi, iar pentru confirmare va fi suficientă scanarea amprentei sau a feţei.

Chiar dacă nu se va mai utiliza card reader-ul, plata unei facturi, transferurile către conturile Raiffeisen Bank sau ale altor bănci rămân la fel de sigure.

Avem peste 470.000 de useri activi în aplicaţiile noastre de online banking şi, datorită feedback-ului primit de la ei, reuşim să îmbunătăţim mereu serviciile noastre digitale. În 2016, ne-am ascultat clienţii şi am creat primul widget prin care îţi puteai verifica instant soldul, fără logare. În 2017, deja se puteau loga cu amprentă sau Face ID. Astăzi, pot face o plată prin atingerea telefonului sau prin scanarea feţei, iar anul acesta vom lansa o aplicaţie care va permite autorizarea 100% online, indiferent de sumele tranzacţionate sau de tipul de platforma folosită: internet sau mobile banking”, spune Florin Boldescu (foto), Head of Digital Banking.

Pentru a activa opţiunile de autorizare a plăţilor prin amprentă sau Face ID, este suficientă actualizarea aplicaţiei Smart Mobile din Google Play, respectiv Apple Store, şi acceptarea setărilor automate, după logare.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate în piaţa bancară din România, susţine peste 100.000 de companii să-şi dezvolte afacerile şi este banca pe care au ales-o peste 2 milioane de clienţi persoane fizice. Prin platformele digitale, 470.000 dintre clienţii Raiffeisen Bank fac, anual, milioane de tranzacţii în ţară şi în lume.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0