Vista Bank încheie un parteneriat cu Viva Wallet  pentru a oferi comercianților soluții inovatoare de plată POS și e-commerce

Vista Bank încheie un parteneriat cu Viva Wallet pentru a oferi comercianților soluții inovatoare de plată POS și e-commerce

Vista Bank România lansează soluții inovatoare de plată POS și e-commerce, în parteneriat cu Viva Wallet, adresându-se comercianților de toate dimensiunile și profilurile, atât offline, cât și on-line, cu tarife care se pot reduce până aproape de zero. Viva Wallet este o companie europeană FinTech care oferă servicii companiilor de pe întregul continent.
Soluțiile de plată permit o activare rapidă și ușoară, precum și acceptarea unei game largi de metode de plată atât offline (POS), cât și online (e-commerce). De asemenea, oferă servicii operaționale și de decontare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv în weekend, precum și comisioane de acceptare personalizate și atractive. Prin intermediul platformei online, comercianții pot să monitorizeze în timp real tranzacțiile clienților proprii, care sunt decontate automat.
“Prin acest parteneriat continuăm să ne consolidăm portofoliul de servicii bancare personalizate și să oferim clienților noștri o alternativă flexibilă și superioară pentru acceptarea plăților digitale. Alături de tehnologia avansată, de instrumentele eficiente de gestionare a plăților și de instalarea rapidă, de ordinul a câtorva minute, comercianții beneficiază și de un sistem unic de recompensare care poate restitui comisioanele de acceptare și procesare, ceea ce conduce la costuri aproape de zero și la o mai bună profitabilitate pentru afacerea lor”, a declarat Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank România.
Împreună cu soluția POS și / sau e-commerce, comerciantul primește gratuit un business card de debit asociat, care permite efectuarea de plăți pentru cheltuielile de afaceri și retragerea de numerar de la milioane de ATM-uri din întreaga lume. Viva Wallet a dezvoltat un mecanism de recompensare inovator care restituie valoarea corespunzătoare a comisionului de acceptare pentru orice sumă plătită de comerciant cu cardul de debit, reducând costurile inițiale de acceptare până la zero.
“Companiile au astăzi nevoie de acces la plăți facile și instantanee. Soluțiile noastre inovatoare permit comercianților să realizeze economii substanțiale în ceea ce privește comisioanele de acceptare și procesare. Am construit o infrastructură ce este disponibilă oricând și include o soluție completă, în care emiterea, acceptarea și procesarea sunt oferite de același furnizor. Prin decontarea în timp real și accesul la conturi IBAN locale în 17 țări europene contribuim la revoluționarea plăților pe întreg continentul”, a declarat Haris Karonis, CEO al Viva Wallet.
Terminalele POS vin într-o gamă largă de modele, în funcție de nevoile fiecărei afaceri, de la terminale clasice la cele portabile, wireless sau cu ecran tactil complet.
Soluțiile de plată sunt disponibile prin rețeaua Vista Bank și prin canalele de distribuție Viva Wallet.
Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin preluarea în iulie 2018 de către un nou acționar puternic, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie. Totodată, a beneficiat de o infuzie semnificativă de capital, devenind una dintre cele mai bine capitalizate bănci din sistemul bancar românesc și demonstrând angajamentul său ferm de a juca un rol important, pe termen lung, pe piața românească. Cu o rețea de 30 de sucursale, Vista Bank oferă clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie soluții financiare cu valoare adăugată și servicii personalizate, de calitate superioară.
Viva Wallet oferă servicii inovatoare, de încredere și sigure de acceptare și de emitere, dedicate companiilor de orice dimensiune, în funcție de nevoile lor individuale. Compania a fost fondată în 2010 și este prezentă în 17 țări europene. Viva Wallet este o instituție e-money licențiată în furnizarea de servicii de plată în 31 de țări din Spațiul Economic European (EEA-31) și Membru Principal al Visa și MasterCard pentru emitere și acceptare, precum și partener al unor companii lider mondial, cum ar fi Microsoft, American Express, China UnionPay, Alipay, JCB și Bancontact.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0